Дебелариум Калоян Колев

  • Дебелариум Калоян Колев

    Дебелариум Калоян Колев

    Личният ми опит със свалянето на килограми е много богат, личен рекорд от 63кг. на 54кг. само за 12дни. За някой ще се сторят малко но ще ви кажа че е много лесно да сваляш когато си 100кг. и имаш излишни 20кг...

 

Дебелариум Калоян Колев

Личният ми опит със свалянето на килограми е много богат,личен рекорд от 63кг. на 54кг. само за 12дни.За някой ще се сторят малко но ще ви кажа че е много лесно да сваляш когато си 100кг. и имаш излишни 20кг.и съвсем друго когато тези 63кг. са оптимално тегло за твоят ръст и години а ти искаш да си на долната граница на нормата и искаш да постигнеш само 5-6% мазнини при норма за отлично състояние 20-22%.

Калоян знае как да свалите 500гр. за 30мин. и това не е някакъв трик с кантара а реален резултат.

Не случайно повечето водещи дебелариуми са копирали методиката му в голяма степен и се опитват да постигнат резултатите които постига програма Калоян но с частичен успех

Тук можете да прегледате част от дипломите и сертификатите на кинезитерапевт Колев.

Калоян Колев

Автор на програмата и основен инструктор е кинезитерапевт Калоян Колев.

Професионалната му кариера започва през 1995 г. като инструктор по кунг-фу в гр.Добрич. Същата година той става републикански шампион в спортно-състезателните двубои на Националния шампионат по У-шу в гр.Стара Загора.

През 1996 г. Калоян Колев постъпва в Национална служба "Вътрешни Войски", завършва курс за инструктор по "оперативно джудо и карате" и води обучението по СРБ на целия състав до юли 1997 г.

През есента на същата година е приет в ЮЗУ "Неофит Рилски" гр. Благоевград, специалност Кинезитерапия, с курсов ръководител проф. Иван Топузов (автор на много книги, монографии и публикации в специализирани международни издания по проблемите на целулита и затлъстяването). По време на обучението си в университета печели уважението и симпатиите на своите преподаватели, благодарение на упорития си труд и желание да усвои тайните на своята професия.

През 2000 г. става вицерепубликански шампион по кик-бокс фулконтакт на Националния шампионат в гр.София.През юли 2001 г. се дипломира успешно и веднага започва работа в "Дебелариум Мефисто" гр.Трън. Още в началото започва да разработва и налага своята методика. През май 2004 г. взема участие в Международния симпозиум "Затлъстяване и съпътстващи заболявания" в курортен комплекс "Албена" под ръководството на проф. Иван Топузов. През юни същата година е делегат на четвъртия конгрес на "Асоциацията на Кинезитерапевтите и Рехабилитаторите в България". Изнесеният от него доклад на тема "Комбинирана кинезитерапевтична програма за отслабване" предизвиква всеобщ интерес. Общото събрание на конгреса го избира за член на Управителния Съвет на Асоциацията, където членува и до днес.

През есента на 2004 г. записва магистратура по "Здравен мениджмънт" в Медицински Университет гр. Варна.В началото на 2005 г. е поканен да изготви и реализира своя методика за борба със затлъстяването за център "Диели"-1 в с. Рударци. От март до октомври 2005 г. неговата програмата за релакс и редукция на теглото дава отлични резултати.

В края на месец ноември е открит център "Диели"-2 в хотел "Париж", гр.Балчик. В този проект кинезитерапевт К.Колев проявява мениджърските си умения, като събира екип, който лично обучава и развива дейноста на центъра до юли 2006 г. Същия месец той успешно защитава дипломната си работа и става магистър по "Здравен мениджмънт". Започва да развива частната си практика и да подготвя самостоятелна програма за отслабване и профилактика на обездвижването.

През март 2007 г. е поканен като гостуващ кинезитерапевт за откриването на "Диели"-3 в хотел "Вила Рока", гр. Банско.В началото на месец април 2007 г. Кинезитерапевт Калоян Колев започва подготовка за старирането на самостоятелен център за редукция на теглото в хотел "Автоекспрес" в "Национален Парк Златни пясъци".

От началото на 2008 г. Дебелариум „Калоян Нов Силует” се развива в хотел „Никея парк” **** в Златни пясъци.Тази фирма е регистрирана на следните места: