Декорал ЕООД  ( Visit Website )

Декорал ЕООД

Производство и монтаж на алуминиеви и PVC конструкции, слънцезащитни системи, окачени фасади, зимни градини. Фирмата е ексклузивен представител за България на СИСТЕМА ЗА ПОКРИВАНЕ НА ОТКРИТИ ПЛОЩИ - ОТВАРЯЩИ СЕ АЛУМИНИЕВИ ПЕРГОЛИ.

Презентация

Декорал ЕООД

Фирма Декорал ЕООД е лидер в проектирането и монтажа на отварящи се алуминиеви перголи – перфектният вариант за защита от слънчеви лъчи, без да губите красотата на гледката. Квалифицираните монтажници ще поставят сгъваеми витрини, ако се нуждаете от дискретно остъкляване на терасата. Изберете още и комарници, щори и тенти, дограма, автоматика за прозорци и фасади.

 

Ние, от Декорал ЕООД, предлагаме най-съвременния метод за остъкляване – хармоника от стъкло. Различните системи се състоят от 8 и 10 mm закалени стъклени плоскости, само с хоризонтални алуминиеви профили. Освен техническите предимства, сгъваемите витрини са устойчиви и елегантни. Все по-предпочитани при слънцезащитата са т.нар. отваряеми перголи – практични и красиви за всяко открито помещение. При нас ще намерите още и противонасекомни мрежи, PVC и алуминиеви дограми, автоматика за прозорци и фасади.

 

PVC дограма

 

PVC дограмата е идеалният вариант за офиси, извънградски къщи или градски помещения. PVC дограмата е отлично съчетание на цена и качество и притежава редица положителни характеристики – нещо, от което се нуждаете в повечето случаи. PVC дограмите могат да бъдат съчетани с различни стъклопакети, които се отличават с най-разноообразни качества: от бронировка до слънцезащита.

 

 

 

TROCAL

PVC дограмите предлагат дълготрайно качество, а също така и разнообразие по отношение на избор на форма, цвят, декорации и начини на отваряне. Системите осигуряват топлоизолация, звукоизолация и предотвратяване на проникване с взлом. PVC системата TROCAL предлага изпълнения от 5- и 7-камерни профили.

WEISS PROFIL

Лабораторията на Вайс Профил е единствения в България партньор на Института Розенхайм за изпитване на врати и прозорци. PVC дограмите предлагат дълготрайно качество, а също така и разнообразие по отношение на избор на форма, цвят, декорации и начини на отваряне. Системите осигуряват топлоизолация, звукоизолация и предотвратяване на проникване с взлом. PVC системата WEISS PROFIL предлага изпълнения от 3- и 4-камерни профили.

Перголи

Системата се базира на алуминиеви ламели, чието положение може да се управлява от напълно затворено до напълно отворено, с лекота. Отварящите се перголи работят на принципа на жалузите. Те осигуряват 100 % защита от дъжд, тъй като при затворено положение отделните ламели се припокриват, благодарение на специалната си форма. При отворено положение на ламелите, може да се избира различна степен на отваряемост в зависимост от моментната нужда от светло- и въздухопропускливост. Така конструкцията практически елиминира недостатъците на други способи за покриване – прокапване, задух, нежелана плътна сянка. Това позволява многократно по-дълго време на използваемост на търговски площи и открити заведения през целия сезон, в съчетание със забележително по-висок комфорт за клиентите ви.

 

 • Отварящи се перголи
 • Стационарни перголи
 • Прибиращи се перголи
 • Алуминиева пергола с текстилно покритие

 

 

 

 

 

Алуминиева дограма - ETEM

Алуминият е подходящ материал за изработката на прозорци, входни врати, витрини, вътрешни преградни стени и т.н. Алуминиевите профили могат да бъдат два вида: с прекъснат термомост и без прекъснат термомост /т.нар. студен профил/. Алуминият има добра топлопроводимост и поради тази причина за външно остъкляване се използват алуминиеви профили с прекъснат термомост, тъй като вътрешната и външната част на профила са разделени чрез полиамид или политермид, с цел прекъсване топлинния поток и осигуряване по-добра топлоизолация. Използват се най-често за жилищни и административни сгради, и търговски обекти. Алуминиевите профили без прекъснат термомост са подходящи за изработка на преградни стени и други вътрешни изпълнения. Основните предимства на алуминия са дългия му живот на експлоатация, устойчивостта му на вредните въздействия на околната среда /напр. корозия/, лесната му поддръжка и не на последно място голямата му здравина при относително ниското му тегло.

 

Серия Е45 с прекъснат термомост

Серия Е1000 без прекъснат термомост

 

Обекти

Декорал ЕООД Декорал ЕООД Декорал ЕООД
     
Декорал ЕООД Декорал ЕООД Декорал ЕООД
     
Декорал ЕООД Декорал ЕООД Декорал ЕООД
     
Декорал ЕООД Декорал ЕООД Декорал ЕООД
     
Декорал ЕООД Декорал ЕООД Декорал ЕООД

Карта

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Декорал ЕООД
Декорал ЕООД
0899 10 44 70, 0888 80 16 53   
Дограма
гр. София, бул. Цар Борис ІІІ  № 77

Продукти

 • PVC ДОГРАМА
 • АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА
 • ПЕРГОЛИ
 • ХАРМОНИКИ ОТ СТЪКЛО
 • СЛЪНЦЕЗАЩИТНИ СИСТЕМИ
 • ПРОТИВОНАСЕКОМНИ МРЕЖИ
 • АВТОМАТИКА ЗА ПРОЗОРЦИ И ФАСАДИ
 • ЗИМНИ ГРАДИНИ
 • ВЕТРОУПОРНИ ПАНА