Клуб по спортни танци Дежа Вю

  • Клуб по спортни танци Дежа Вю

    Клуб Дежа Вю

    Клуб по спортни танци Благоевград е създаден 2009г. под ръководството на г-жа Десислава Камчева и има за цел да обучава и развива танцови двойки и формаций в областа на спортните танци.

 

Клуб по спортни танци Благоевград

Клуб по спортни танци Благоевград е създаден 2009г. под ръководството на г-жа Десислава Камчева и има за цел да обучава и развива танцови двойки и формаций в областа на спортните танци. Ежегодно в школите се обучават деца от различни възрастови групи. Заниманията се провеждат в детски градини, училища а седалището и основно тренировъчен процес протича в Младежки дом Благоевград.

През 2010г. Клубът откри филиал и в гр.Кюстендил НЧ Братство 1869. Спортни двойки и формации ежегодно взимат участия по национални, международни формати и печелят призови места и награди.

През 2010г. клубът за първи път беше домакин на Открит Турнир по спортни танци към Българската Федерация по спортни танци.

В него взеха участие над 50 танцови двойки от страната.

Ежегодно в Благоевград и Кюстендил се провежда под ръководството на г-жа Десислава Камчева детски танцови турнири по спортни танци и фестивал на танцовото изкуство.

През 2014 г. Клубът се увеличи с още една танцова формация за модерни и хип хоп танци под ръководството на г-ца Ани Хачатрян.

 

Аrt Masters

Аrt Masters. Мисията на шоу агенция Art Masters е да създаде едно различно отношение към шоу програмите и организирането на събития. Ние предлагаме различен поглед към тези услуги

JUST 4 DANCE studio

София 1836, бул. Владимир Вазов № 39, ет. 4

JUST 4 DANCE studio

JUST 4 DANCE studio І Уроци по танци София работи усилено за развитието и разпространението на танцовите изкуства сред всички възрастови групи.Тази фирма е регистрирана на следните места: