Пекарна Денислав

  • Пекарна Денислав

    Пекарна Денислав

    ДЕНИСЛАВ ЕАД е дружество, което наследява семейната традиция в производството на хляб, разширявайки дейността си от малка хлебопекарна за производство на ръчен хляб до създаването на модерен хлебозавод

Пекарна Денислав

Пекарна Денислав

ДЕНИСЛАВ ЕАД е дружество, което наследява семейната традиция в производството на хляб, разширявайки дейността си от малка хлебопекарна за производство на ръчен хляб до създаването на модерен хлебозавод, предлагащ на клиентите си множество видове заводски хляб, специални и пълнозърнести хлябове, закуски и други хлебни изделия.

През 2006 год. дружеството закупува съществуващата в центъра на гр.Белослав малка хлебопекарна, в която се пече ръчен хляб в перкинсонови пещи. След пълната й реконструкция и множество разширения през годините, днес фирмата разполага с функционална сграда, отговаряща на всички европейски стандарти, оборудвана с нови модерни машини, включени в напълно автоматизиран производствен процес. Производството е в крак с водещите в бранша иновативни технологии, целящи да предложат на клиентите един уникално свеж и дълготраен краен продукт.

Паралелно с усъвършенстването на хлебопроизводството, се модернизира и производството на брашна, които са гарант за качеството на хляба. Мелницата, която е собственост на „ДЕНИСЛАВ” ЕАД също е обект на непрекъснато обновление и реконструкции, които целят производството на висококачествено брашно. Като суровина в мелницата се влага само селектирана и отговаряща на изискванията за перфектни хлебопекарни качества пшеница, изследвана в собствената лаборатория, обзаведена с нова и прецизна лабораторна техника.

С особено внимание е създаден и цехът за производство на закуски и специални хлебни изделия. Осъзнавайки потребността на пазара от здравословни храни, тук е разработена технология за създаване на така препоръчваните от специалисти по здравословно хранене хлебни изделия.Тази фирма е регистрирана на следните места: