Диас Турс  ( Visit Website )

Диас Турс

„Диас Турс” е оторизиран учебен център от IATA за професионална подготовка на туристически и пътнически агенти и издаване на самолетни билети.

Нашият професионален учебен център е създаден през 2000 година. Негови основатели са госпожа Констанца Механджийска и госпожа Иванка Неделчева.

В него работят високо квалифицирани преподаватели като госпожа Роза Тризлова и Ваня Неделчева, които се грижат за професионалното обучение и подготовка на нашите курсисти.

От създаването на „Диас Турс” като IATA учебен център са обучени повече от 750 курсисти, които успешно са положили изпити и са получили своите дипломи.

Много от тях са изградили успешна професионална кариера в туристическата индустрия у нас и в чужбина.

 

Програми за обучение

Програмата за обучение по международен туризъм на IATA/UFTAA е световно призната като най-добрата международна квалификация в областта на туризма и като единствената съществуваща най-изчерпателна програма за обучение в момента.

В отговор на нуждите на туристическата индустрия от специалисти с квалификации признати по целия свят, IATA и UFTAA създават тази Програма за обучение по международен туризъм.

Международната програма за обучение по туризъм на IATA/UFTAA е най- пълната, професионална и отговаряща на нуждите на индустрията програма, която дава на студентите най-добри познания в областта на световната индустрия и световно призната квалификация.

Тя има четири нива на обучение:

  • Основно (Foundation)
  • За Консултанти в туризма (Consultant)
  • За Организатори в туризма (Menagement)
  • За Ръководители в туризма (Senior Menagement)

Тези нива са предназначени за всички, които искат да започнат работа в туристическата индустрия или да повишат професионалните си знания.

Курс - ОСНОВИ НА ТУРИЗМА И ТАРИФИРАНЕТО

Този курс ще ви запознае с туристическата индустрия , с ролята на туристическия агент в тази индустрия, с това колко е важно да надминеш очакванията на клиента.

Обучението се извършва в нашия учебен център. Курсът се провежда в рамките на два календарни
месеца, шест пъти в годината.

Лекциите се провеждат всяка сутрин (всеки работен ден) от 09:00 ч. до 13:00 ч., с половин час почивка между 10:30ч. и 11:00ч.

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:

Диас Турс
02 873 60 89; 0888 46 28 91
Образование 
София, бул. Г.М.Димитров 30, офис 2
N/A

Диас Турс е оторизиран учебен център

Международна асоциация за въздушен транспорт IATA (International Air Transport Association) е международна неправителствена организация.

 

Целта на IATA е подпомагане за един по-сигурен, точен и икономичен въздушен транспорт на хора и товари, както и насърчаването на кооперацията между международни служби и предприятия.

 

Членове на IATA са освен големи и малки авиопревозвачи, така и летища, авиационни власти, пътнически бюра, доставчици и sфирми от бранша.