Дита мебел

  • Дита мебел

    Дита мебел

    При нас ще намерите разнообразие от модели холови гарнитури, кухненски ъгли, дивани и сепарета за дома, офиса,заведението,хотела.

 

Дита Мебел

Магазин "Дита" е представителен магазин на производителя на мека мебел "Дитамебел" -гр.Пловдив. При нас ще намерите разнообразие от модели холови гарнитури,кухненски ъгли, дивани и сепарета за дома,офиса,заведението,хотела.Разполагаме с богата гама дамаски и кожи във всевъзможни цветове.Изработваме изделия по размери на клиента без излишно оскъпяване.Срока за изработка е 10 календарни дни.

Наши партньори са "TBI","Евролизинг","Уникредит"и "Джет кредит"-лизингови компании с помоща на които можете да пазарувате на изплащане само с лична карта,без усложнени процедури.За едрови клиенти фирмата предлага големи отсъпки.Заповядайте в магазините ни в Пловдив на ул."Ангел Кънчев"8/пресечката на гърба на Четвъртък пазар/и ул."Кольо Фичето"7А/кв.Гагарин-бившата сграда на Евроком/,както и в Асеновград-на бул"България"/на входа от към Пловдив/.Ще ви обслужим с много внимание,тъй като клиентите са ни важни!

 

Адверсо

Пловдив, жк.Тракия, бл.29

Адверсо

Производство на мебели Адверсо - Пловдив стои екип от хора, обичащи дървото и естествените материали използвани в строителството, интериора и екстериора. Опитът, натрупан във времето, ни дава възможност да правим качествени консултации и монтаж на предлаг