Ресторант Дивата Благоевград

  • Ресторант Дивата Благоевград

    Ресторант Дивата Благоевград

 

Ресторант Дивата

На отлично място в Благоевград се разполага симпатичният Ресторант „Дива I“. Ще го откриете в началото на алеята на парк „Бачиново“. Тук ще се намирате и съвсем близо до река Бистрица, ще Ви заобикаля зеленина и ще се радвате на неповторима свежест в летните вечери.

Обстановката, която заведението предлага ще Ви очарова. На разположение за гостите ще бъдат седемдесет места във вътрешната част, както и още сто места на ЛЯТНАТА ТЕРАСА. Ала очаровани ще останете не само от приятния интериор, но и от великолепната кухня, която заведението предлага. Менюто на ресторанта е изпълнено с най-различни вкусни ястия от българската национална кухня. Чудесни са и специалитетите от международната. ОБЕДНОТО МЕНЮ също ще Ви допадне – тук цените са изгодни, а порциите - големи, а. Сервират се и всякакви алкохолни, безалкохолни, топли и освежаващи напитки.

Ресторант „Дива I“ е и чудесно кътче, където да се съберете и позабавлявате с приятели. Заведението ще е и идеално за организирането на бизнес срещи, фирмени и части партита, банкети, за планирането на семейни срещи, събирания и честване на празници. Ресторантът ще Ви осигури и място, където да паркирате. На разположение ще имате и WI-FI ИНТЕРНЕТ. И като фон на приятните Ви разговори тук ще звучи приятна българска, поп и денс музика.

Заповядайте и се повеселете в Ресторант „Дива I“!