DJ Митко Фънка

  • DJ Митко Фънка

    DJ Митко Фънка

    Доказал съм професионалния си опит в големи заведения и дискотеки като: дискотеката във Фестивален комплекс, Клуб 33, Калисто (Спартакус), Астория (Златни Пясъци), Велико Търново...и много други заведения. В момента работя и в радио Варна.

DJ Митко Фънка

DJ Митко Фънка

Намери си работа която ти харесва, и никога няма да ти се наложи да работиш ! Така най-кратко бих определил годините прекарани зад пулта и стотиците проведени партита като клубен и мобилен ди джей. Ето защо когато хората се чувстват свободни, предизвиквайки емоционалността им посредством избора на музика е по-скоро потребност отколкото въпрос на работа !

Най-важното за един DJ е да усеща настроенята на публиката ,която забавлява и да подхожда правилно във всеки един момент. Имам богата фонотека, събирана дълги години с музикални заглавия от 30-те години на миналия век и до днес, основно на компакт дискове, което предлага допълнителна гъвкавост при избора на нужният музикален асортимент за озвучаване на конкретното мероприятие, с която мога да изненадам и най-претенциозните меломани. Разполагам с голяма озвучителна мощ, която може да бъде съобразена с всяко едно мероприятие и съответните изисквания. Ще се радвам да се запознаем и сами да се убедите в това !

Роден съм на 25.февруари 1962 г. Работя като DJ от 1978 г. и активно от 1984 г.с артистичен псевдоним DJ-Митко Фънка. Доказал съм професионалния си опит в големи заведения и дискотеки като: дискотеката във Фестивален комплекс, Клуб 33, Калисто (Спартакус), Астория (Златни Пясъци), Велико Търново...и много други заведения, предимно в гр. Варна В момента работя и в радио Варна. Наемайки мен за ръководител на вашето забавление, съм убеден, че удоволствието ще бъде взаимно !

Всеки един ангажимент се уговаря при лична среща, в удобно време и място, и след това да се забавлявате.