Джули Пласт ООД

  • Джули Пласт ООД

    Джули Пласт ООД

 

Детайли от пластмаса

Дейността на Джули Пласт стартира през 1986г. като малко семейно начинание. През годинте фирмата се развива и преминава през няколко юридически преобразувания, като запазва основната си дейност, а именно изработка на всякакви видове детайли от пластмаса.

С годините нарастват опитът и материалната база и се модернизира машинният парк. Днес Джули Пласт ООД е модерно оборудвана с машини на водещите европиески марки и е готова всячески да откликне на нуждите на свойте клиенти.

Дейността се развива на територията на гр. Поморие, в собственни производствени помещения, разположени в промишлена зона с отлична инфраструктура. Произвежданата продукция е сертифицирана и отговаря на всички норми и изисквания.

Фирмата извършва и други видове услуги, а именно: шприцване на изделия на ишлеме с тегло от 1 до 600 гр.; доставка на всякакъв вид машини, транспортни средства и оборудване втора употреба; доставка на резервни части за всички видове европейски шприцмашини ; изработка на шприцформи по модел на клиента; посредническа дейност;

Галерия