Учебен център До Ре Ми ( Visit Website )

Учебен център До Ре Ми

Учебен арт център предлага занималня за ученици от 1 до 4 клас, полудневна забавачка за деца от 3 до 6 години, музикални и творчески занимания...

Презентация

Учебен център До Ре Ми

ДО РЕ МИ е събрал екип от млади креативни хора с опит в работата с деца, които имат амбицията в подходяща обстановка чрез различни занимания да създаде условия, в които детето да твори и да се развива. Всяко дете е индивидуална личност с различни наклонности и желания. 

 

В нашия център чрез игри и музика още от малки децата ще разкрият тайни от заобикалящия ги свят.  Да могат да пеят и танцуват, да се изявяват на сцената като актьори, да изразяват своите чувства чрез пресъздаване на образи и картини, да създават с ръцете си красиви творби в областта на приложните изкуства, чрез позитивно отношение, и чрез съвременни методи на обучение, да дарява на децата спокойствие и внимание.

 

Английската забавачка е една уникална форма на полудневно занимание, изключително подходяща алтернатива за децата на 3-5 годишна възраст, които не посещават детска градина. Забавачката е мястото, където децата могат да се социализират, да  придобият много нови знания и умения и същевременно да се забавляват с приятели. Малката група (около 7-8 деца)  дава възможност на преподавателите да имат личен подход към всяко едно дете.

 

Работим по учебната програма Ръка за Ръка и ежедневно имаме занимания по български и английски език, а в рамките на седмичната програма провеждаме ситуации по математика,  природен свят, социален свят, изобразително изкуство, музика и благонравие. С грижливо подбраната и изпитана програма целим обучението на децата да бъде забавно, разнообразно и в различни области от света около нас.

 

Грижим се не само са духа, но и за тялото. Неизменна част от нашата програма са сутрешната гимнастика и освежаваща междинна закуска плод.

 

Предлагаме и консултации с логопед.

 

Ученическата занималня е мястото, където в помощ на учениците до 4-ти клас ще бъдат учители, разбиращи и готови да помогнат в подготовката на домашните. Занималнята през учебната година включва: подготовка на домашни работи и уроци на ученици от 1ви до 4ти клас, както и допълнителни занимания върху учебния материал, възможност за допълнителна езикова подготовка – английски език, изобразителни дейности, драматизация на любими приказки, беседи с децата – етика, взаимоотношения, актуални проблеми сутрешна и следобедна закуска, чай, гъвкаво работно време, удобно за ученици и родители

 

Тук ще насърчаваме четенето на литература и обсъждането й. Има възможност децата в предучилищна и начална училищна възраст да посещават допълнително занимания  по китара, пиано, шах, йога и приложни изкуства. Предлагайки богат избор от интересни дейности, даваме алтернативи на опасните компютърни игри и допринасяме за детската безопасност.

 

Дейности

Полудневна ученическа занималня от 1 до 4 клас

 • Първа смяна - 8.30 - 13.00
 • Втора смяна - 13.00 - 18.30

 

 • помощ при изпълнение на домашните задания
 • възможност за допълнителни занимания по английски език в помощ на учебния материал
 • комплексни занимания по приложни и изящни изкуства, музика, четене и драматизации, актьорско майсторство
  веселби, игри, разходки в парка, отбелязване на празници, организиране на   всякакви забави

Полудневна забавачка с английски за деца от 3 до 6 години

В полудневната забавачка се провеждат интерактивни занимания по  български  и английски език, математика, природен и социален свят, музика, творчество и благонравие. Обучението се води по програмата Ръка за ръка.  Заниманията по английски език са в забавна игрова форма, включваща активното участие на децата в процеса на работа. Заниманията по музика се провеждат с музикален педагог.

 

 

 

 

Специални отстъпки за предварително плащане, второ дете от семейството или деца в неравностойно положение!

 

Програма

 • 8.30 - 9.00 - приемане на децата
 • 9.00 - 10.00 - педагогически ситуации
 • 10.10.30 - закуска плод
 • 10.30 - 11.30 - педагогически ситуации /английски език/
 • 11.30 - 12.30 - свободни игри

Работилница за красоти - всеки четвъртък от 17.30 ч.

 Арт заниманията в Учебен център До ре ми имат за цел да провокират и развиват въображението и практическите умения на децата в различни области на изкуството. Освен, че ще се забавляват и експериментират с най-разнообразни материали и техники, малчуганите ще имат възможността и свободата да изразяват емоциите си, да взимат решения и да споделят идеите си, както и да се запознаят с различните начини за опазване на природата, като рециклирането и повторното използване на ненужни вещи.

 

Музикална работилница - всяка събота от 10.30 ч.

Ранното запознаване на децата с музиката засилва тяхната сетивност, развива себеизразяването, увеличава общителността, концентрацията и паметта. Тя спомага за развитието на детето като хармонична, спокойна, комуникативна и креативна личност, пробужда творческия им потенциал, изразяването и изказването. А когато това става  под формата на игра в процеса на музициране, то пътят към всичко това става още по-лесен и кратък.

 

Музиката повишава интелигентността при децата.

 

Музиката притежава силата на съзнателното дишане, действа отлично като намаляващ стреса фактор.

 

Изучаването на пиано и пеене в предучилищна възраст развива драматично тази част на мозъка, с която мислим, говорим, виждаме, чуваме и творим.

 

Музикалният ритъм подобрява развитието на опорно-двигателния апарат на детето, а изучаването на мелодии и думи помага за по-добро развитие на говора и капацитета на възприемане на различни езици.

 

Музиката в детския свят изгражда самочувствие, увереност, по-добро себеизразяване и развитие на творческия потенциал.

 

Галерия

     
     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Учебен център До Ре Ми - София

Учебен център До Ре Ми - София

0887 230 464

Школи и курсове

София, ж.к. Гоце Делчев

ул. Георги Измирлиев бл. 233, ет. 1, ап. 2

Учебен център До Ре Ми

 

Работно време :

Понеделник - Петък от 08:30 до 19:00 часа