Зоомаркет Доги Кет

  • Зоомаркет Доги Кет

    Зоомаркет Доги Кет

    Предлагаме суха, консервирана храна и пастети. Огромното разнообразие от лакомства допълват разнообразието от хранителни продукти за Вашия любимец

 

Зоомаркет Доги Кет

В зоомаркет Доги Кет град Казанлък ще откриете всичко необходимо за вашия домашен любимец.

Тук се предлага широка гама от най-качествените и най-вкусните храни за домашни любимци. Работим с продукти от най-висок  клас в световен мащаб и с продукти от по - среден до нисък клас. Предлагаме суха, консервирана храна и пастети. Огромното разнообразие от лакомства допълват разнообразието от хранителни продукти за Вашия любимец.

Тук ще откриете продукти от марките Royal Canin, Pro Plan, Eukanuba, Equilibrio, Dog Chow, Cat Chow, Friskies, Carocroc, Yams, Gourmet Gold и много други.
Предлагаме и цветна гама от аксесоари, които биха се понравили и на  най-изтънчения вкус, а играчките, които продаваме ще направят ежедневието на вашия любимец по - игрив и весел. 

За любителите на акваристиката предлагаме широка гама от аквариуми, аксесоари, много видове декоративни рибки, които постоянно обновяваме и разнообразяваме.

Тук ще откриете и по-дребни животни и всичко необходимо за техния пълноценен живот.
Не спираме да обновяваме продуктите, с които работим, за да отговорим на всички ваши очаквания и вкусове.

За Ваше улеснение, Зоомаркет Доги Кет предлага безплатен транспорт за покупка на стойност над 50 лв на рамките на град Казанлък.


Заповядайте!