Мура 2С ООД

 • Мура 2С ООД

  Мура 2С ООД

  Ние произвеждаме всички видове интериорни врати, нашият асортимент съдържа няколко хиляди модела

 • Мура 2С ООД

  Мура 2С ООД

  е една от частни фирми за производство и търговия с интериорни и блиндирани врати в България,както и Ал. и ПВЦ дограма.

Мура 2С ООД

Мура 2С ООД

Мура 2С ООД   е една от частни фирми  за производство и търговия с интериорни и блиндирани врати в България,както и Ал. и ПВЦ дограма. Ние произвеждаме всички видове интериорни врати, нашият асортимент съдържа няколко хиляди модела с който можем да задоволим всички вкусове и финансови възможности. Според спецификата на изработка вратите, които предлагаме могат да бъдат класифицирани в следните категории:

 • Интериорни врати (фурнировани, ламинирани, боядисани, дървени,стъклени)
 • Екстериорни врати (блиндирани-метални, ПДЧ)
 • Специални врати (оловни, HPL,)
 • PVC дограма
 • Алуминиева дограма

Екстериорни врати София

Мура 2С ООД

Интериорни врати

ФУРНИРОВАНИ ВРАТИ

Фурнированите врати се изработват от първокачествени естествени и технически фурнири и се предлагат в голямо разнообразие от цветове и дървесни декори. Вратите направени от тези материали придават топлота, уют и стил на Вашите помещения. Материалите, от които се изработват могат да бъдат комбинирани по различен начин, така че врати да се превърнат в уникални изделия. Фурнирът може да се реди хоризонтално, вертикално, като комбинациите с вертикална шарка на касата и хоризонтална шарка на крилото са изключително ефектни. Придайте стил и класика на обикновената гладка врата като я разнообразите с различни варианти на фрезоване. Фрезовани могат да бъдат както фурнированите врати, така и вратите с полиуретаново покритие .Предлагаме голямо разнообразие от модели.  Разнообразие във вашия интериор могат да внесат изпъкналите декоративни елементи, монтирани допълнително върху повърхността на вратата.         

Предложените варианти са само част от нашия каталог.Изпълняваме специални поръчки по индивидуални проекти.  

ЛАМИНИРАНИ ВРАТИ

Това е едно по-достъпно решение за любителите на дървесните декори. Ламинираните врати се произвеждат от висококачествен MDF с покритие на фирмата FINSA /Испания в декори  АУРОРА ,АЗАБАЧЕ,ЕСТЕРПА,ДЖОПЛИН,ДЪБ НАТУРАЛ,ОРЕХ СИРОКО,ОЛМО ВОЛГА, АКАЦИЯ ЧОКО, ТРИСИО/ВЕНГЕ/и др.

Лaминиpaнитe вpaти имaт дocтa пpeимyщecтвa пpeд тeзи, cъздaдeни oт ecтecтвeни мaтepиaли. Te ce пoддъpжaт лecнo, нe изиcĸвaт ниĸaĸви cпeциaлни пpeпapaти, мoгaт дa ce измият c чиcтa вoдa. Имaт виcoĸa ycтoйчивocт и издъpжaт дълги гoдини бeз peмoнти и нyждa oт пoдмянa.. Лaминaтът дaвa нa xopaтa тoвa, oт ĸoeтo имaт нyждa - ĸpacиви, пpaĸтични, дългoтpaйни и нaй-вaжнoтo - дocтъпни ĸaтo цeнa интepиopни вpaти.

Възможни са всички варианти на остъкляване, без ограничение на форма и размери.

MDF – боя

При този модел врати се използват MDF плоскости, които се боядисват с полиуретанови лакове в над 800 цвята. Вариантите са „Гладък MDF” „MDF Крафтмастер” и „MDF с вълнообразна повърхност“ – релефни врати. При „Гладък MDF“ плоскостите са с гладка повърхност, която може да бъде фрезована в желаната форма или да е плътна гладка, както и да е остъклена с подходящо орнаментно стъкло. При „MDF Крафтмастер“ повърхността на плоскостите е пореста, имитираща дървесна повърхност със заводска щампа. При този модел интериорни врати отвор за остъкление може да се изработи по очертанията на щампата в няколко варианта. При „MDF с вълнообразна повърхност“ – релефни врати може да се остъкляват във всички варианти на правите форми. И трите гореспоменати варианти могат да бъдат и двуцветни. Многообразието от цветове дава възможност за избор на подходящия нюанс към съответното интериорно решение. Цветовете може да бъдат избирани по RAL – каталог

Масивни врати 

Може да се каже, че в много  случаи  масивните врати  изграждат първото впечатление у посетителите, така че при изработката им се обръща внимание не само на качеството, но и на аксесоарите към вратата, дизайна и външния й вид. Дървесината, от която са изработени, е една от най-здравите, което ги превръща в инвестиция за години напред; този тип врати издържат голямо натоварване и запазват добрия си вид, и без да се изисква особена поддръжка от страна на клиента; вратите от дървесина се съчетават страхотно с интериора и екстериора на къщата, независимо от нейната архитектура, цвят и външен вид.

Екстериорни врати

Блиндирани – метални  врати

Сигурност и стил. Блиндираните врати са вече не само "метални". Лицевите им панели могат да бъдат покрити с MDF плоскости, декорирани с естествени фурнири, ламинати и релефни орнаменти. Тяхната сигурност се гарантира от удароустойчива брава и тристранно заключващ механизъм с 12 точки на заключване, с рамки, каси и прагове изработени от закалена стомана. Повърхноста им е устойчива на киселини, основи и корозия. Богат избор на цветове и орнаменти.

Входните врати са с изключително висока степен на защита и надеждни благодарение на конструкцията и пълнежа на вратата.В крилото на вратата има вградени два стоманени и пакетно заварени листа метал оребрени със стоманени профили.

• Пълнежа от минерална вата придава изключително висока степен на шумо и топло изолация.

• декоративна каса на цялата стена на отвора съчетана с декоративни МДФ первази от двете страни на касата.

• Регулируеми панти-2 бр.;

• Брава,бронировка,патрон,дръжка,шпионка „Securemme“-Италия

• Падащ уплътнителен праг

• Гумено уплътнение на крило и каса- 2бр.

• МДФ декоративен креп в съответния цвят, обкантващ металната част на крилото;

Изработка по индивидуални размери, избор на модерни цветове, възможност за комбинация от 2 цвята-безплатно.

Специални врати

Оловни врати

Специално  за нуждите на рентгеновите кабинети произвеждаме врати с различен клас оловна защита срещу различни нива на радиационно излъчване. Те могат да бъдат покрити с естествени фурнири, ламинати или боядисани с полиуретанови бои по палитрата на RAL.

Врати с HPL покритие

HPL (High Pressure Laminate) е материал, изработен под високо налягане и температура, с изключителни механични свойства. Вратите с покрития от HPL са с висока степен на водоустойчивост. Специалното покритие HPL притежава анти-гъбични и анти-токсични свойства и издържа на третиране с киселина. Тези характеристики правят HPL вратите подходящи както за битови нужди така и за нуждите на болнични заведения и лаборатории.

Мура 2С ООД

PVC дограма

Прозоречните системи от PVC предоставят редица предимства, които правят живота по-лек. Първокласните многокамерни профили от PVC са изключително лесни за поддръжка при експолатация. Те осигуряват висока степен на звукоизолация, а превъзходното уплътняване снижава значително разходите за жилищно отопление. Металното подсилване в тяхната конструкция ги прави изключително издръжливи на механични натоварвания. Отминаха времената, когато PVC дограмата беше само бяла. Сега вече тя се произвежда във всички желани цветове, включително и в дървесни декори

Aluplast IDEAL 4000®

Дограмата се предлага с 5 камери, които осигуряват много добра шумо- и топлоизолация. Стойността на топлоизолация е Uf = 1,3 W / m²K. Системата предлага различни профилни форми за индивидуален дизайн. Може да изберете цвят според вашите предпочитания. Aluplast Ideal 4000 предоставя много високо ниво на защита при кражба с взлом.

Тази ПВЦ дограма комбинира съвременни технологии с максимално ниво на комфорт.

АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА

Алуминиевата дограма намира широко приложение за вътрешни врати и прозорци, както и при остъкляването на офиси и административни сгради – там, където помещенията не се използват за постоянно живеене. Тя определено е с по-висока цена, но това е във връзка с доказаните й предимства – използва се при защитни врати, включително за пожар, както и за различни системи за преградни стени. Вътрешните интериорни врати са изработени предимно от алуминий, чийто обков е много по-евтин от този на  PVC вратите. Самият материал предполага много и разнообразни решения. Алуминият е метал и е по- топло и студо проводим, същевременно е по-тежък от пластмасата. Алуминиевата дограма е най-подходящата и при земетръсни райони, поради голямата си издръжливост на вибрации и неподатливостта на деформации.

Карта