Дом за стари хора Долче Вита

  • Дом за стари хора Долче Вита

    Дом за стари хора Долче Вита

 

Дом за възрастни хора Долче Вита

Дом за възрастни хора ДОЛЧЕ ВИТА е разположен сред уникална природа, чист въздух, с много зеленина и умерен климат.

Намира се в гр. Българово, Община Бургас и е само на 20 км. от гр. Бургас. Дома отвори врати през есента на 2012 г.

ДОЛЧЕ ВИТА е приветлив, чист и уютен пристан за Вашите старини. Тишината и спокойствието са елегантен щрих към всеки наш клиент. Домът е обграден с много зелинина, дворът и парковата част около сградата дават възможност за разходки на чист въздух.

В непосредствена близост до дома се намира църквата на града, пенсионерски клуб, аптека, стадион и библиотека. На 5 км. от гр. Българово са Бургаските минерални бани, създаващи благоприятни условия за целогодишно балнеолечение и рехабилитация. За нас е важно клиентите ни да се чувстват добре, за това организираме мероприятия, съобразно техните специфични потребности и интереси.

С всяко лице настанено в заведението се работи индивидуално, което допринася за спокойствие и бъзра адаптация на клиента, а близките се чувтсват спокойни и сигурни за него.

Нашата философия

• Оцеляването става безмислено, ако социалната работа не е подчинена на човешкия фактор, на духовните потребности…

Дейностите в дома са ориентирани да гарантират на нуждаещият се възможността да води независим и самостоятелен живот, отговарящ на достойнството на човека. Помощта е насочена в посока възвръщане или запазване на физическите, психическите и душевни сили.Тази фирма е регистрирана на следните места: