Дура Люб - България   ( Visit Website )

Дура Люб - България

Продуктите на ДУРА ЛЮБ навлизат на българския пазар от 1996 г. Фирма "Дура Люб - България" е официален представител на Dura Oil and LubricantCorporation - USA, единствен официален вносител за България на добавки за автомобилни масла и други Дура Люб продукти, разработка на НАСА .

Дура Люб - България

Продуктите на ДУРА ЛЮБ навлизат на българския пазар от 1996 г. Фирма "Дура Люб - България" е официален представител на Dura Oil and LubricantCorporation - USA, единствен официален вносител за България на добавки за автомобилни масла и други Дура Люб продукти, разработка на НАСА .

Презентация

Дура Люб - България

Представена през 1986 г., в началото ДУРА ЛЮБ е възнамерявала да произвежда специални моторни добавки за селскостопанската индустрия. Невероятно, но отзивите за характеристиките на ДУРА ЛЮБ са удивителни . Заради тези отзиви се стига до решение продуктът да се представи на общия автомобилен потребителски пазар.
TV рекламата на ДУРА ЛЮБ започва да навлиза през 1992 г. като в нея не участват актьори, а просто хора, като механици, шофьори и обикновени собственици на автомобили. Вълнението, допринесено от тази концепция става трамплин за цялата TV рекламна кампания.
По петите на успешната TV реклама ДУРА ЛЮБ се разпростира в търговията на дребно през лятото на 1993. След това се разширява в обширната търговия на дребно със северна Америка, привличаща търговци на дребно с 30 секундна TV реклама.
От своето начало до момента в историята си ДУРА ЛЮБ остава без аналог. Тя ще продължи да предлага на своите клиенти качествен продукт на разумна цена, което несъмнено е утрешната технология днес!

Продуктите на ДУРА ЛЮБ навлизат на българския пазар от 1996 г. Фирма "Дура Люб - България" е официален представител на Dura Oil and LubricantCorporation - USA, единствен официален вносител за България на добавки за автомобилни масла и други Дура Люб продукти, разработка на НАСА .
Добре познати на българския пазар са "Добавка за моторни масла" за дизелови и бензинови автомобили, "Добавка за трансмисионни масла" за автоматичнии ръчни скоростни кутии, "Бензинова и дизелова добавки", "Добавка за натоварени редуктори", "Добавка за охладителна система", "Добавка за хидравлични ситеми", "Широкоспектърна синтетична грес", "Универсален спрей за смазване и защита на механизми и метални повърхности", "Горивна добавка за почистване на инжекциони/карбуратори", "Добавка за маслото на кормилната кутия", "Добавка за увеличаване на октановото число" и др.
Дура Люб с SR3 не са масла или подобрители на масла, а високотехнологични продукти, които регенерират триещите се части в двигателя и скоростната кутия. Благодарение на компонента SR3 се постига легиране на повърхностния метален слой, който придобива изключителна твърдост и нисък коефициент на триене. Ефектът е рязко намаляване износването на третираните части, облекчава се температурния им режим на работа, намаляват се шумовете, вибрациите и вредните газови емисии, улеснява се студения “СУХ” старт на двигателите. Освен това се постига увеличаване на мощността, снижава се разхода на гориво, подобрява се компресията, намаляват се разходите за поддръжка.

Действие

 Ето как изглежда механизмът на износване при граничното триене: микронеравностите разкъсват масления слой, сблъскват се и се разрушават, като отделят локална топлина.С ДУРА ЛЮБ с SR3 картината e коренно различна. Компонентът SR3 взаимодейства с атомите от повърхностния метален слой. Заедно с положително заредените протони на атомното ядро, се създава силно магнитно миниполе, под чието въздействие, съчетано с локалната топлина, микронеравностите се нагряват, размекват и деформират по посока на приложеното усилие. Това намалява разрушаването на слоя, изглажда го и рязко увеличава контактната площ на триене.
Компонентът SR3 поддържа положителен йонен заряд, което осигурява силен прилепващ ефект на смазката към повърхностите. Това неимоверно облекчава “студения” и “сух” старт. И още ­ SR3 вгражда циркулиращите с маслото атоми на сярата, въглерода, хрома, никела и др. в деформираната от топлината кристална решетка. Доказано е, че с ДУРА ЛЮБ в аварийни ситуации двигателят може да работи известно време със силно оводнено масло или дори без масло, без това да бъде фатално за лагерите на коляновия вал.
Получената повърхностна структура е една нова легирана сплав с твърдост по-висока от тази на основния метал и с изключително нисък коефициент на триене. Ето как изглеждат триещите се повърхности без наличие на ДУРА ЛЮБ в маслото (D) и с наличие на ДУРА ЛЮБ в маслото (Е):

 

Продукти

ДУРА ЛЮБ с SR3 - ДОБАВКА ЗА ТРАНСМИСИОННИ МАСЛА

 

ДУРА ЛЮБ с SR3 - ДОБАВКА ЗА ТРАНСМИСИОННИ МАСЛА не е масло или подобрител на масла, а авангарден високотехнологичен продукт, който по микрометалургичен път ЛЕГИРА и РЕГЕНЕРИРА вътрешните метални повърхности, при което драстично се намалява триенето и износването. ДУРА ЛЮБ с SR3 - ДОБАВКА ЗА ТРАНСМИСИОННИ МАСЛА е съвместим с всички видове и типове български и вносни трансмисионни масла.
ДУРА ЛЮБ с SR3 - ДОБАВКА ЗА ТРАНСМИСИОННИ МАСЛА не съдържа вредни съставки като оловни съединения, силикони, молибденови дисулфиди, тефлони (РТFЕ), графити и други, които са в основата на повечето смазващи продукти и добавки.
ДУРА ЛЮБ с SR3 - ДОБАВКА ЗА ТРАНСМИСИОННИ МАСЛА е изцяло нов продукт, постигнал най-ефективното намаляване на триенето и износването на зъбните колела както в механични, така и в автоматични скоростни кутии, при всички видове БЕНЗИНОВИ, ДИЗЕЛОВИ и ГАЗОВИ автомобили.

   

ДУРА ЛЮБ с SR3 - БЕНЗИНОВА ГОРИВНА ДОБАВКА

ДУРА ЛЮБ с SR3 - БЕНЗИНОВА ГОРИВНА ДОБАВКА е
авангарден високотехнологичен продукт, специално създаден за прочистване, смазване и дълготрайна защита на цялата горивна система на автомобилните бензинови двигатели. ДУРА ЛЮБ с SR3 - БЕНЗИНОВА ГОРИВНА ДОБАВКА не променя качествата на бензините (оловни и безоловни) .
ДУРА ЛЮБ с SR3 - БЕНЗИНОВА ГОРИВНА ДОБАВКА не съдържа вредни съставки като химически агресивни компоненти, оловни съединения, силикони, молибденови дисулфиди, тефлони (РТFЕ), графити и други, които са в основата на повечето смазващи продукти и горивни добавки.

   

ДУРА ЛЮБ с SR3 -ДОБАВКА ЗА МОТОРНИ МАСЛА НА ДИЗЕЛОВИ ДВИГАТЕЛИ

ДУРА ЛЮБ с SR3 - ДОБАВКА ЗА МОТОРНИ МАСЛА НА ДИЗЕЛОВИ ДВИГАТЕЛИ не е масло или подобрител на масла, а продукт, регенериращ триещите се метални повърхности в двигателите посредством ЛЕГИРАНЕТО им по микрометалургичен път, при което рязко се намалява триенето и износването.
ДУРА ЛЮБ с SR3 - ДОБАВКА ЗА МОТОРНИ МАСЛА НА ДИЗЕЛОВИ ДВИГАТЕЛИ не съдържа олово, силикони, молибденови дисулфиди, тефлони (РТFЕ), графити и други, които присъствуват в повечето смазващи продукти и добавки. ДУРА ЛЮБ с SR3 - ДОБАВКА ЗА МОТОРНИ МАСЛА НА ДИЗЕЛОВИ ДВИГАТЕЛИ е високотехнологичен продукт, постигнал най-ефективното намаляване на триенето и износването при всички видове леки дизелови автомобили, тежконатоварени транспортни, промишлени и стационарни дизелови двигатели и агрегати.

   

ДУРА ЛЮБ с SR3  - ДИЗЕЛОВА ГОРИВНА ДОБАВКА

ДУРА ЛЮБ с SR3  - ДИЗЕЛОВА ГОРИВНА ДОБАВКА е
авангарден, високотехнологичен всесезонен продукт, специално разработен за прочистване, поддържане, смазване и защита на целия горивен тракт на дизеловите транспортни и стационарни промишлени двигатели и агрегати, включително:

  1. резервоари;
  2. горивни разпръсквачи/дюзи;
  3. горивна помпа, клапани и канали;
  4. горивна камера;
  5. засмукващи тръбопроводи .

ДУРА ЛЮБ  с  SR3   -  ДИЗЕЛОВА  ГОРИВНА ДОБАВКА
осигурява надеждна противонагарна защита, като през зимния период понижава температурния праг на заставане на горивото с 19 С и температурния праг на запушване на горивните филтри с 10 С.
ДУРА ЛЮБ с SR3 - ДИЗЕЛОВА ГОРИВНА ДОБАВКА е
одобрен за употреба от Американската агенция за опазване на околната среда (ЕРА).

 

Карта

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Дура Люб - България
Дура Люб - България
0888 804 228
Добавки за масла
Монтана, бул. 3-ти март №79

ДУРА ЛЮБ с SR3 - УНИВЕРСАЛЕН СПРЕЙ ЗА СМАЗВАНЕ И ЗАЩИТА НА МЕХАНИЗМИ И МЕТАЛНИ ПОВЪРХНОСТИ

 

ДУРА ЛЮБ с SR3 - УНИВЕРСАЛЕН СПРЕЙ ЗА СМАЗВАНЕ И ЗАЩИТА е авангардна високотехнологична смазка, която благодарение на феноменалната съставка SR3 прониква в микропорите на триещите се метални повърхности и рязко намалява триенето и износването, с дълготраен смазващ и влагозащитен ефект.
ДУРА ЛЮБ с SR3 - УНИВЕРСАЛЕН СПРЕЙ ЗА СМАЗВАНЕ И ЗАЩИТА намира повсеместно приложение в автомобилната, машиностроителната, електротехническата и военната индустрия, във флота, текстилната промишленост, бита др.