Екзотика ЕООД

  • Екзотика ЕООД

    Екзотика ЕООД

    Фирма Екзотика ЕООД извършва проектиране, изграждане и поддръжка на паркове и градини, включително изграждане на поливни системи...

 

Екзотика ЕООД

Фирма Екзотика ЕООД с едноличен управител Даню Георгиев Ангелов е създадена през 2005 година. Tя е първоприемник на СД Екзотика – Ангелов, Косев и Сие, която води началото си от 1990 година.

Фирмата е със седалище и адрес на управление гр. Павликени, а производството е съсредоточено в градински център гр. Бяла Черква.

Върху 120 декара се отглеждат млади видове и едроразмерна растителност. Градинският център разполага с широка гама селектиран висоскокачествен материал, даващ възможност за производство на едногодишни, двугодишни и многогодишни цветя, иглолистни и широколистни дървета, вечнозелени и опадливи декоративни храсти. В отопляеми оранжерии с обща площ 2.5 декара се отглеждат многообразни видове сезонни цветя.

Фирма Екзотика ЕООД извършва проектиране, изграждане и поддръжка на паркове и градини, включително изграждане на поливни системи.

От 2000 година, фирмата е основен дистрибутур на една от водешите фирми в Европа- фирмата Агро ЧЕ – Чехия, производител на торопочвени смеси, минерални торове, тревни смеси и др.

Екзотика ЕООД е основен доставчик на растения и продукти за грижа за растенията във френската верига магазини Mr Bricolage и австрийската веригата BauMax и стъпилата наскоро на българския пазар верига Bauhaus.

Цялостната дейност на фирмата се организира и осъществява от професионален екип, който с успех решава изискванията на своите клиенти, при което винаги дава гаранция за качеството на извършваната дейност.

Екзотика ЕООД

Разсадници Бяла черква