Спортен център ElCabron

 • Спортен център ElCabron

  ElCabron

  За мъже, жени и деца на всякаква възраст и с всякаква физическа подготовка. Забавни и иновативни методики.

 • Спортен център ElCabron

  ElCabron

  Тук е точката за приятелства, разтоварване на душата и натоварване на тялото. няма да сте сами- НИЕ ще бъдем до ВАС!

 • Спортен център ElCabron

  ElCabron

  Подготвяме професионални атлети, както и водим тренировки за оформяне на красиво и тонизирано тяло.

Спортен център ElCabron

ElCabron

Какво предлагаме ние?

Нов фитнес клуб с различна концепция! Модерно оборудвана зала по кросфит. Млад и енергичен екип, който ще бъде до Вас по пътя на спорта и здравето. Групови и индивидуални тренировки по: Кросфит, Функционални, Кондиционни, Мобилни, Силови и още много спортни системи.

Тренировки за възрастни мъже, жени и деца на всякаква възраст и с всякаква подготовка. Забавни и иновативни методики. Място за приятелства, спорт, разтоварване на душата и натоварване на тялото.

ВИЕ няма да сте сами- НИЕ ще бъдем до ВАС! И специално за вас, дами:Когато стане дума за CrossFit, първата мисъл на повечето жени е , че ще станат огромни , мускулести , приличащи на натренирани мъже, машини, вдигащи големи тежести и правещи невъзможни неща. При нас в център ElCabron всеки може да намери своята златна среда за тренировки. Подготвяме професионални атлети, както и водим тренировки за оформяне на красиво и тонизирано тяло. Красивите жени тренират CrossFit

 • За комфорта Ви - предлагаме съблекални с бани.
 • Протеинов бар с хранителни добавки, фрешове, кафе и напитки и други
 • Изготвяне на индивидуални хранителни и тренировъчни програми и други!
 • Работим по всяко време в събота и неделя
Спортен център ElCabron

Цени

 • Индивидуална тренировка-6 лв.;
 • Индивидуална тренировка с треньор-10 лв.;
 • Месечна карта с неограничен брой посещения - 70 лв;

Фитнес център Перник

Спортен център ElCabron

Какво е CrossFit?

CrossFit е практика за трениране, която стимулира не само тялото, но и духа, подобрявайки основните физически качества: сила, издръжливост, мобилност, бързина, баланс, експлозивност, точност. Това са кратки но интензивни подготовки и съчетават няколко елементи от три вида спорт – вдигане на тежести, лека атлетика и гимнастика.

Идеята е докато ставаш все по-силен, издръжлив и атлетичен, да опознаеш границите на възможностите си, състезавайки се със самия себе си и да изпиташ истинско удоволствие от предизвикателството, което ти поднася тренировката.

CrossFit е за хора, които искат динамика и разнообразие. Този стил на трениране е особено важен за подготовката на състезатели от най- различни спортове, защото стои изключително далеч от понятието „рутина“.

Информация за графиците на подготовка може да получите от формата за контакти.

Предоставяме нужните условия за един здравословен начин на живот. Погрижете се за вашето собствено здраве. Доставка на добавки и храни в цяла България.

Карта