Хотел Elegance SPA ( Visit Website )

Хотел Elegance SPA

Впечатлява с отличното си обслужване и лукс, гарантира приятни емоции в елегантна обстановка. В подножието на Западни Родопи в непосредствена близост до р. Канина, на 10 км. от град Гоце Делчев се намира новият модерен хотел ЕLEGANCE SPA...

Презентация

Хотел Elegance SPA

Впечатлява с отличното си обслужване и лукс, гарантира приятни емоции в елегантна обстановка.

 

В подножието на Западни Родопи в непосредствена близост до р. Канина, на 10 км. от град Гоце Делчев се намира новият модерен хотел ЕLEGANCE SPA.

Непосредствено до хотела има езеро, подходящо за спортен риболов и водни колела. В близост са разположени редица селища, характеризиращи се със стара българска архитектура: Ковачевица, Лещен, Долен, Делчево, Тешево, Илинден.

 

Хотелът отстои на около 50 км. от стетовно известния ски-център Банско, на около 50 км от най-малкия град в България - старинен Мелник и на 20 км от ГКПП Илинден - Ексохи. Село Огняново е на кололо 50 км. от град Драма и на около 100 км. от гр. Кавала, който е разположен на брега на Бяло море.

 

За Водата

Балнеологична експертна оценка на минерална вода – село Огняново.

 

Министерство на здравеопазването Минералната вода се отнася към клас слабо минерализирани, хидрокарбонотнонатриеви, силициеви, флуорни. Силициевите съединения активизират клетъчната протоплазма, оказват антисептично действие върху червата и антитоксично на организма.

 

Метасилициевата киселина е в колоидно състояние и подобрява структурата, еластичността и цвета на кожата. Има силно изразен подмладяващ ефект. Активира процеса на вкостяване, играе роля в нормалната обмяна на фосфати, нормалния разтеж на кости, нокти и правилното развитие на зъбите у децата. По изследваните показатели, водата отговаря на изискванията на Директива 80/777/80 на Европейския съюз.

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Хотел Elegance SPA - Огняново

Хотел Elegance SPA - Огняново

0895 848 411 / 0895 543 151

N/A
Хотели

с.Огняново, община Гърмен

Леглова база

  • Единична стая – 2 бр.
  • Двойна стая стандарт – 9 бр.
  • Тройна стая лукс – 4 бр.
  • Апартамент – 2 бр.