Къща за гости Елица и Белица

  • Къща за гости Елица и Белица

    Къща за гости Елица и Белица

    Къща Елица и Белица, Гурково, Стара Загора разполага с леглова база от 35 места. Къщи за гости Елица и Белица са разположени в изключително живописното селце Лява река.

 

Къща за гости Елица и Белица

Къща Елица и Белица, Гурково, Стара Загора разполага с леглова база от 35 места. Къщи за гости Елица и Белица са разположени в изключително живописното селце Лява река. Селото е сгушено в дебрите на Стара планина, като следва извивките на лъкатушещата през селото река, откъдето идва и наименованието му. Реката е богата на риба и има отлични условия за риболов. За запалените рибари в близост е четвъртия по големина язовир в България - яз. Жребчево, който има много удобни ръкави за залагане на въдиците.

От с. Лява река започва екопътеката Лява река – Предела с дължина 15 км и продължителност на маршрута 8 часа. Екопътеката прави връзка с международния маршрут туристическа пътека Ком – Предела - Емине. По нейното продължение има три заслона с барбекю,където можете да отдъхнете. Особено красиво е естественото езеро в близост до единия от заслоните.

По желание на нашите клиенти може да се организира rent-a-car или да се наемат колела,за да се разгледат близките селища.

Село Лява река е достъпно по всяко време на годината. Разклонението за него се намира в самия проход Хаинбоаз. Указателната табела за отклонението се намира в село Пчелиново. Пътя от Пчелиново до Лява река е е около 3 км - добър и асфалтиран Къща за гости Елица разполага с 4 четворни стаи със самостоятелен санитарен възел и една стая с пет легла.Общо къщата има на разположение 23 легла. Всички стаи са с локално парно.

Отделно от спалните помещения са трапезарията и гостната, която е оборудвана с всички съвременни домакински уреди, телевизор с Булсатком и др. Къщата разполага с външен басейн, външен заслон с барбекю, летен бар край басейна, паркинг

Къща за гости Белица разполага с 1 тройна, 1 четворна стая и една стая с пет легла, всичките със самостоятелен санитарен възел. Общо къщата има на разположение 12 легла. Модерно оборудвана кухня и трапезария са на раположение на нашите гости, обширна верaнда, външен заслон с барбекю, паркинг. Гостите на Белица могат да ползват басейна на Елица както и останалите басейни в селото.

 Тази фирма е регистрирана на следните места: