Eville Soe

 • Eville Soe

  Eville Soe

  Може да направим дизайнерски сервиз за вашия дом

 • Eville Soe

  Eville Soe

  Може да поръчате керамична нестандартна пластика

 • Eville Soe

  Eville Soe

  От галерия „Eville Soe” предлагаме услугата да посетим вашия дом, за да вземем желаната от вас палитра за цветност и размер на вашата картина.

Eville Soe

Добре дошли в галерия „Eville Soe”

Това мини арт пространство е създадено през 2016 г. в центъра на София от д-р Елена Виденова. Първоначалната идея на автора беше създаването на лична галерия излагаща само и единствено произведенията на художника. Но сега границите сe разшириха и галерията ще представя различни подбрани грижливо автори. Фокусът на галерията е върху варяции от висококачествени художествени произведения. Отделно от художествените обекти в галерията могат да се закупят и  уникати бижута и аксесоари за коса. В бижутата авторката Е. Виденова набляга на естествените материали – керамика, порцелан, полускъпоценни камъни, стомана, стъкло и текстил.

От галерия „Eville Soe” предлагаме услугата да  посетим вашия дом, за да вземем желаната от вас палитра за цветност и размер на вашата картина. Тук може да поръчате живопис, графика, личен порцелан съобразен с вашия интериор, дизайнерска лампа или инсталация, портрет, скулптура, дизайнерска закачалка, индивидуален аксесоар за коса за ваш специален тоалет или бижу за специален повод, индивидуална декорация на чанти и шапки. За всякакви арт идеи може да се обърнете към нас ние сме отворени съвместно да удовлетворим вашето желание. Може да наемете галерията за ваша лична изложба, презентация или представяне на книга. От тук можем да ви свържем с различни автори на художествени произведения.

Концепцията на галерията е насочена към запазване и съхранение на изкуството в България, пополяризирането на керамиката като изкуство и занаят в едно неразривно цяло и съхраняването на българските таланти. Желанието на художника Е. Виденова, е изкуството да стигне до максимален брой хора посредством обученията в областта на керамика и рисуване, които тя води. Арт терапията все повече се налага в нашето общество, като начин за разтоварване от стреса, чрез медитативно потапяне в арт морето от идеи и възприятия. Все повече хора (големи и малки) имат желанието да се докоснат до земния материал глина, чиито терапевтични свойства са доказани и са били известни на човека още от древността.  Това е общата концепция на бутикова галерия „Eville Soe”. Подай ръка на изкуството. Подкрепи талант.

 

Арт галерия София

Карта