Езиковикурсове

Учебен център ЕЛВИС

Курсове по английски, немски, френски, испански, италиански, гръцки, турски, арабски ...

Компютърни курсове

Курсове по компютърна грамотност, компютърен машинопис, фирменно счетоводство ...

Счетоводни курсове

Занятията се провеждат, както в индивидуална форма на обучение също така и на малки групи.

Виж всички

ЕЛВИС ПРОФЕСИОНАЛЕН УЧЕБЕН ЦЕНТЪР

ПРОФЕСИОНАЛЕН УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ ЕЛВИС” съществува от 1995 г В ГР.ВАРНА И ПО КЪСНО В ГР.СОФИЯ, ПЛОВДИВ и БУРГАС

ПРОФЕСИОНАЛЕН УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ ЕЛВИС” съществува от 1995 г В ГР.ВАРНА И ПО КЪСНО В ГР.СОФИЯ, ПЛОВДИВ и БУРГАС специализиран в изучаване на чужди езици и извършване на преводи, компютърна грамотност, компютърен машинопис, фирмено счетоводство, счетоводна компютърна програма, бизнес-секретар, офис-сътрудник, валутен касиер, брокер на недвижим имот и професионални курсове по дадени специалности: фризьор, козметик, масажист, маникюрист, педикюрист, гримьор, барман, сервитьор, готвач, сладкар, хлебар, управител в ЗОХ, мениджър, администратор, камериер, екскурзовод, управител в хотелиерството и мениджър, бутиково плетиво, шев и кройка, аранжор на букети.

Кандидатът, който е избрал дадената специалност може да внесе сумата на две вноски, но без право на отстъпка.
Курсистът който е заплатил цялата сума за курса и желае да кара втори му се прави отстъпка независимо каква специалност ще избере.
Обучението е по нова европейска програма с високо ниво и клас на обучение и професионална квалификация.

 

Курсовете са съобразени със времето и възможностите на курсистите и се провеждат в удобно за тях време, обучението е индивидуално, задочно, редовно, дистанционно и групово. Курсистите сами избират датата си на започване след предварителна договорка с нас, и посещават занятията всеки ден или през ден или в дни и часове удобни за тях, като се уговарят от деня когато са на практика, за следващия ден или идване пак в удобно за тях време. Теоретичната част се провежда в специализирани кабинети осигурени с богати нагледни материали и учебно технически средства, а практическата част с действащи институции.

В учебния център „ЕЛВИС” – ВАРНА,СОФИЯ,ПЛОВДИВ И БУРГАС, завършилите успешно курсисти получават „Удостоверение за професионално обучение” по изискване на МОН, издава се от лицензирани учебни центрове – Варна, с които центъра има сключен договор за изнесено обучение и провеждане на професионални курсове, с което се удостоверява успешното преминаване на обучението чрез изпит и получаване на сертификати.

”Удостоверение за професионално обучение” което се издава в центъра и се заплаща допълнително е с право на работа не само за България, а за Европа и чужбина.
Сертификатите са преведени на английски език, но трябва да се легализират в Министерството на Правосъдието за конкретната държава за която кандидатствате за работа по дадената специалност.