Езиковикурсове

Учебен център ЕЛВИС

Курсове по английски, немски, френски, испански, италиански, гръцки, турски, арабски ...

Компютърни курсове

Курсове по компютърна грамотност, компютърен машинопис, фирменно счетоводство ...

Счетоводни курсове

Занятията се провеждат, както в индивидуална форма на обучение също така и на малки групи.

Виж всички

Курсове

Курсовете са съобразени с времето и възможностите на курсистите и се провеждат в удобно за тях време, обучението е индивидуално, задочно, редовно, дистанционно и групово.

Курсистите сами избират датата си на започване след предварителна договорка с нас, и посещават занятията всеки ден или през ден или в дни и часове удобни за тях, като се уговарят от деня когато са на практика, за следващия ден или идване пак в удобно за тях време.

Теоретичната част се провежда в специализирани кабинети осигурени с богати нагледни материали и учебно технически средства, а практическата част с действащи институции.

Завършилите успешно курсисти получават „Удостоверение за професионално обучение” по изискване на МОН.

”Удостоверение за професионално обучение” което се издават в центъра е с право на работа не само за България, а за Европа и чужбина.

Центъра отговаря на всички европейски изисквания, а също така разполага и с много модерни и високо изискани бази.

 

Езикови курсове

 

Учебен център ЕЛВИС - курсове по английски, немски, френски, испански, италиански, гръцки, турски, арабски, персийски, холандски, японски, руски, български език за чужденци,бизнес английски и подготовка за пасажерски кораби и интервюта.

Подготовката по чужди езици в учебен център „ЕЛВИС” се провежда с помощта на съвременни методики и учебни системи. Езикова школа ЕЛВИС предоставя специализирано индивидуално чуждо езиково обучение за ученици, кандидат-студенти и за всички възрасти. От създаването си през 1995 г. школата е разработила собствена високо ефективна методика и стандарти за работа, гарантиращи качеството на езиковото обучение. Нашият екип се състои от квалифицирани, опитни и мотивирани преподаватели. Школата се намира в центъра на гр.Варна- гр. София и гр. Пловдив и работи целогодишно.

Курсове по компютърна грамотност

 

 Учебен център ЕЛВИС - курсове по компютърна грамотност, компютърен машинопис, фирменно счетоводство и компютърна счетоводна програма.

  Занятията се провеждат в индивидуална форма на обучение също и малки групи, от висококвалифицирани преподаватели-фиолози, внимателно подбрани с доказана квалификация и умения. Обучението е разпределено в пакет от 60 учебни часа и 30 часа или 80 часа по всяко време – сутрин, слетобед, вечер и съботно – неделни курсове, почасовото обучение се заплаща на час по 10.00 лв, които не желаят пакет от 60 часа и 30 или 80 часа. Чуждоезиковото обучение и специализираните курсове са на различни цени във градовете ВАРНА, СОФИЯ, ПЛОВДИВ, БУРГАС.

 

Счетоводни курсове

 

Занятията се провеждат, както в индивидуална форма на обучение също така и на малки групи. Преподаватели са висококвалифицирани фиолози, внимателно подбрани според доказана квалификация и умения. Обучението е разпределено в пакет от 30, 60 или 80 часа по всяко време – сутрин,слетобед,вечер и съботно – неделни курсове. Почасовото обучение се заплаща на час по 10.00 лв, за курсисти, които не желаят пакет от 30, 60 или 80 часа. Компютърно и фирмено счетоводство - обучението по тези специализирани курсове е на различна цена в градовете ВАРНА, СОФИЯ, ПЛОВДИВ и БУРГАС.

 

Курс по Фризьорство и козметика

 

Специализирани курсове