Езиковикурсове

Учебен център ЕЛВИС

Курсове по английски, немски, френски, испански, италиански, гръцки, турски, арабски ...

Компютърни курсове

Курсове по компютърна грамотност, компютърен машинопис, фирменно счетоводство ...

Счетоводни курсове

Занятията се провеждат, както в индивидуална форма на обучение също така и на малки групи.

Виж всички

Уважаеми кандидати

Всички публикувани от нас обяви са във връзка с маркетингово проучване на заетостта и търсенето на вътрешният пазар. Към тях имаме предвид сегашни и бъдещи наши партньори, обявили свободни работни места. За всички позиции се изисква предварително вътрешно интервю за професионална квалификация. Фирмата предлага за по-успешна реализация на кандидатите, мотивационно обучение включващо: представяне пред работодател, изграждане и нагласа за фирмена принадлежност, работа в екип, адаптация към ново работно място, разрешаване на конфликти, ефективна комуникация.

От своето съществуване УЦ "ЕЛВИС" е успешна национална компания за професионално обучение на "СПА" персонал и управление на човешки ресурси като предлага и реализира кадри, извършва психологичиски подбор и оценка на персонал, тренинги и консултиране. Нашият опит намира приложение във фирми и организации, които се стремят към максимално развитие на положителният потенциал на персонала и ефективна работа на отделните екипи.Фирмата разполага със съвременна материално-технически бази, и екипи от специалисти в различни области с богат опит, квалификация и доказани способности, което гарантира качеството на нашите услуги!

В условията на разширено търсене на специалисти, българските работодатели се сблъскват с трудностите на един така широк пазар от хора, търсещи работа Предпочитат се специалисти, дисциплинирани и добре подготвени. А ние предлагаме точно това. Ние информираме нашите курсисти за свободни работни места, организираме интервюта, за да може всеки да представи себе си.

Интервюта за повече от 300 свободни места за масажисти, козметици, фризьори маникюристки инфо-рекламни консултанти и СПА-мениджъри, администратори камериери, екскурзоводи в хотелиерството, и барман, сервитьор, готвач, управител в ресторантьорството за вериги "СПА"- хотели в престижни летни и зимни курорти в България. Повече от 200 СПА-фитнеса/зали/ и салони за красота в София, Варна, Бургас, Пловдив и страната.