Latest
 • Ема Транс

  Ема Транс

  Ема Транс е лидер в предлагането на услуги свързани с автомобилния транспорт в Централна Северна България.Екипът на фирмата е с амбицията да предостави на пазара качествени продукти на добри цени от водещи производители в бранша, като смазочни продукти от OMV, горива от ROMPETROL, гуми от HANKOOK и VIKING.

  Собственост на Ема Транс са трите бензиностанции Ромпетрол на територията на област Плевен. Предлаганите горива са с гарантирано най-високо качество и конкурентни цени. Фирмата разполага и с ТИР паркинг и автомивка, автомивка за леки автомобили, център за смяна на масла, център за продажба и ремонт на гуми с марка HANKOOK и VIKING за товарни автомобили и селскостопанска техника.

  Ема Транс е най-големия дистрибутор на пълната гама смазочни продукти на OMV на територията на област Плевен. Коректност и трайно сътрудничество са в основата на фирмената философия на Ема Транс. Качества и идеи, които гарантират призовото място на компанията в сектора.

 • Продукти

  Продукти

  Горива Efix

   

  Ромпетрол представя нова серия горива на българския пазар, Efix,  специално създадени да предпазват двигателя и да подобрят работата на автомобила.  

  Смазочни продукти OMV

   

  Който иска да си осигури качество, то трябва да вземе съответните мерки преди производството. Този висок стандарт на качество ние гарантираме чрез: независимите процеси за изследване

  Гуми

  В услуга на многобройните си клиенти Ема Транс разполага с пункт за продажба, смяна, монтаж, демонтаж и баланс на всички видове автомобилни гуми.Фирамата е официален представител на HANKOOK за региона...