Емил Филипов

  • Емил Филипов

    Емил Филипов

    Във Philipoff Entertainment разбираме колко важни са вниманието, коректността и личното отношение. Знаем, че искате да придадете индивидуалност и уникалност на Вашето парти.

Емил Филипов

Емил Филипов

Във Philipoff Entertainment разбираме колко важни са вниманието, коректността и личното отношение. Знаем, че искате да придадете индивидуалност и уникалност на Вашето парти. Изписваме думите Ваше и Вас с главна буква, защото важни сте Вие.

При нас работят хора с дългогодишен опит. Дисководещите ни ще направят най-невероятния и неповторим купон независимо дали ще ни поканите на Вашия бал, сватба, рожден ден, тийм билдинг или пък на юбилея на баща Ви. Нашите фотографи са награждавани на различни конкурси, художествени и творчески изложби. В някои от произведенията им се усеща онова чувство, което прави фотографията изкуство.

Операторите ни са работили в телевизията и киното. Те, заедно с най-съвременните технологии ще уловят цялото невероятно изживяване до последния детаил, така че пред малкия екран ще можете да усетите и емоцията от него. Но не ние сме важните. За нашия професионализъм говорят както всички клиенти, така и списъкът с изпълнители, които ни се доверяват, и могат да са част от Вашето празненство. Важните сте Вие.

Елата и споделете как Вие виждате празненството си. Как искате да заснемем сватбата Ви, да озвучим абитуриентския Ви бал, да организираме фирменото Ви парти… Ние сме тук за Вас.

Емил Филипов

Фото и видео заснемане, озвучаване на сватби

Във Вашия най-слънчев ден всичко трябва да бъде съвършено. Важен е всеки един детайл, като започнем от сватбената рокля, украсата и ресторанта, продължим с красиви емоции, настроение и танци, и завършим с приятния спомен от сватбеното тържество, останал във всеки един от Вашите гости. Най-голяма заслуга за този спомен има атмосферата, създадена по правилния начин от професионален дисководещ, допълнена с атрактивна сватбена програма, и цялото това невероятно изживяване, уловено и запечатано с най-съвременната техника, за да могат да го преживеят и Вашите внуци.


Всички знаем, че най-важни на сватбата са младоженците и техните кумове, но нека да не пренебрегваме и петия по-важност човек – всеки един от поканените. Неговото добро настроение е единствено и само наша грижа. Чрез нас Вие получавате перфектния екип от сватбен DJ водещ, който ще съчетае традиционните мотиви с Вашите лични желания; танцов ансамбъл, който ще Ви подготви и за най-трудното хоро и заедно ще впечатлите всички; професионален видеооператор, който ще улови както подготовката, така и емоцията на вечерта, и опитен сватбен фотограф, който ще придаде уникален поглед на Вашата сватба.


Ние от Philipoff Entertainment ще организираме Вашата сватба точно така както сте си я представяли заедно с нашите фотографи, видеоператори и сватбени DJ / дисководещи. Предлагаме Ви това, което носи приятна емоция и красив спомен във Вашия сватбен ден – качествено озвучаване, хубава музика, художествено фотозаснемане и кинематографско видеозаснемане. За Вас остава само удоволствието, което ще преживявате всеки път, когато си пуснете диска с видеото и снимките от сватбата Ви.

КартаТази фирма е регистрирана на следните места: