ДОМ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ПОЧИВКА   ( Visit Website )

Дом за възтановяване и почивка

предлага комфортно настаняване в просторни и напълно климатизирани 60 м2 апартаменти и студиа с панорамна гледка към морето или планината. ...

Презентация

ДОМ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ПОЧИВКА

предлага комфортно настаняване в просторни и напълно климатизирани 60 м2 апартаменти и студиа с панорамна гледка към морето или планината. Обширните жилища създават уютното усещане за спокойствието и сигурността на собствен топъл и луксозен дом, притихнал в прегръдката на очарователната природа.

Комбинацията с активното интегриране на непокътнатата природа на националния резерват Емона, известен с ярко изразеното си климатотерапевтично и таласотерапевтично влияние в ежедневието на пребиваващите, ги зарежда с нова жизнена енергия и им помага да се чувстват възстановени, подсилени и подмладени.

Апартаментите и студиата включват дневна и спалня при апартаментите или обособени кътове за дневна и спалня при студиата, голяма баня с тоалетна и тераса с прекрасен природен изглед през високите френски прозорци. Всички жилища са обзаведени с висококачествени мебели и оборудвани с телефон, интернет и кабелна телевизия. Сградата и модерният асансьор отговарят изцяло на европейските норми и изисквания за трудноподвижни хора.

В цената на настаняването са включени: нощувка, закуска, кабелна телевизия и интернет. Екскурзиите до различни забележителности в България, които организираме по заявка на нашите гости и други предоставяни услуги не са включени в базовата цена.

ДОМ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ПОЧИВКА

Три пъти дневно хранене в ресторанта на дома или в жилището с качествена и здравословна храна, приготвена в собствената ни модерно оборудвана кухня и съобразена с изискванията на живущите, както и разнообразно и вкусно диетично хранене, предлагано от нашите опитни готвачи.

 

Възможност за консултация с лекар на място при желание или посещение при лекар-специалист при необходимост.

 

Климатотерапия, различни по продължителност освежаващи разходки по естествените пътеки на околните гористи хълмове, излети до близкия манастир, до брега на каменистите плажове на брега на Емона или до покрития с прекрасен фин пясък приказен бряг на няколко километра отдалеченото вилно селище Иракли  и непрестанно зареждане с положителна енергия.

 

Психо-емоционален комфорт, тишина и спокойствие, развлекателни, културни и спортни мероприятия, осигуряващи усещането за пълноценно прекарано време.

 

Организиране на чествания на годишнини, празнуване на рождени дни и тържества с интернет видео-контакти с близките и семейството и възможност за заснимане на събитията и изпращане на снимки и филми от тези вълнуващи моменти на приятели и роднини.

 

Цени

Посочениет цени са за един човек на нощ.

 

База: 12 апартамента и 6 студиа

- студио( юли и август ) - 30 лева
- студио ( юни и септември ) - 20 лева

- апартамент с една спалня ( юли и август ) - 30 лева
- апартамент с една спалня ( юни и септември ) - 20 лева
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- деца до 12 години - 10 лева
- деца над 12 години - 15 лева
- 3-ти възрастен - 15лева ( Юни-Септември)/20 лева( Юли и Август) на разтегателно канапе в хола.
- капацитет " луксозно настаняване " - 36 човека
- с трети възрастен = 18 човека
- максимален капацитет - 54 човека
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Срещу допълнително заплащане по меню и по договаряне се прави списък за закуска, обяд и вечеря за следващият ден.

 

 

Галерия

     
     
     

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Дом за възстановяване и почивка Емона

ДОМ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ПОЧИВКА

селище Емона

0888 605 712
Хотели
селище Емона, Община Несебър

Природните дадености на селище Емона

  • Три пъти дневно хранене в ресторанта на дома или в жилището с качествена и здравословна храна, приготвена в собствената ни модерно оборудвана кухня и съобразена с изискванията на живущите, както и разнообразно и вкусно диетично хранене, предлагано от нашите опитни готвачи.
  • Възможност за консултация с лекар на място при желание или посещение при лекар-специалист при необходимост.
  • Климатотерапия, различни по продължителност освежаващи разходки по естествените пътеки на околните гористи хълмове, излети до близкия манастир, до брега на каменистите плажове на брега на Емона или до покрития с прекрасен фин пясък приказен бряг на няколко километра отдалеченото вилно селище Иракли  и непрестанно зареждане с положителна енергия.
  • Психо-емоционален комфорт, тишина и спокойствие, развлекателни, културни и спортни мероприятия, осигуряващи усещането за пълноценно прекарано време.
  • Организиране на чествания на годишнини, празнуване на рождени дни и тържества с интернет видео-контакти с близките и семейството и възможност за заснимане на събитията и изпращане на снимки и филми от тези вълнуващи моменти на приятели и роднини.