E-motion Club ( Visit Website )

E-motion Club

Разполагаме с 12 монитора и 2 мултимедийни екрана даващи възможност за излъчване на видеоклипове и презентации преди, по време и след събитията. Достатъчно площ за брандиране, разполагане за рекламни пана и материали...

Презентация

Представяме Ви най-големият Bar&Play клуб в България

Клуб от ново поколение,разположен на цели 1000 кв.м площ, предлагащ съчетание на всички любими занимания накуп.

Разделен на три просторни салона, където всеки може да намери своето любимо кътче.

“E-motion Club” разполага с 150 седящи места и достатъчно свободна площ, това го прави перфектно място за фирмени и корпоративни събития, както и за алтернативен тимбилдинг разбивайки стереотипа и превръщайки ги в забавления с отлични питиета, бутиков кетеринг и забавни игри.

Разполагаме с 12 монитора и 2 мултимедийни екрана даващи възможност за излъчване на видеоклипове и презентации преди, по време и след събитията.

Достатъчно площ за брандиране, разполагане за рекламни пана и материали.

Към всичко това добавете и добра озвучителна система и възможността да ви предложим музикална или артистична програма с най-известните певци, артисти и водещи на събития в България.

Основна зала

В основният салон с модерно топло излъчване се намира голям, перфектно зареден бар, осем билярдни маси „Brunswick” и царицата на снукър масите „Riley Imperial”. Тук можете да изпробвате мерника си и на един от четирите електронни дартс мишени, както и да поиграете с приятели на на двете touch-screen маси за интерактивни игри.

Зелена зала

Във вторият салон, освен четирите билярдни маси и удобните дивани има и обособено уютно място за хранене с модерна фюжън кухня, където докато хапвате можете да се насладите на хубави книги от нашата библиотека.

Chesterfield зала

В „Chesterfield” салона обстановката е доста по-различна. Решена в кралски стил с приглушено осветление, мека мебел, библиотека, дебел килим и камина. Тук можете да намерите уединение на чаша отлежало уиски наслаждавайки се на най-аристократичната от билярдните игри – Снукър.

X-box зала

Приятна изненада е уникалната зала за X-BOX 360 Kinect - интерактивната игра, която завладя света. Чрез 3D motion сензорните тялото ви се сканира, всяко движение се пренася директно в играта и вие се превръщате в супер герой.

Градината на E-motion

E-motion Garden - градината на емоциите!

В бяло-розовата градина освен всички забавления и игри в клуба, можете да се отпуснете под звуците на релаксираща lounge музика, да забравите за всичко, да се освежите под хладните пръски вода и да се насладите на страхотните летни коктейли или на чаша охладено вино.

Eдно страхотно място с добре подбрана винена листа и ново лятно меню.

Слънце, фенери, цветя, усмивки, любов...лято....!!!

Вземете приятелите си и широките си усмивки! Очакваме ви ....отдайте се на емоцията!

 

Игри

Билярд / Billard

12-те маси „Brunswick Metro“ оборудвани изцяло от „Brunswick“ и всекидневната им професионална подръжка ще Ви дадат възможност да се насладите максимално на билярдата игра.

А ако имате нужда от професионален съвет или урок, ние сме насреща!

Цени:

01:00 до 17:00 – 6 лв./час

17:00 до 01:00 – 7,80 лв./час

Снукър

Най-елитната от билярдните игри, а именно снукърът. Английският престижен традиционен спорт, който в последните години покори света. Трите снукър маси „Raley Renesance“ разположени в „Chesterfield“ салона ще ви пренесат по-близо до английския дух и атмосфера, отколкото сте предполагали. А най-новият модел снукър маса “Raley Imperial” е на ваше разположение в модерната обстановка на основният салон.

 

Цена:

01:00 до 17:00 – 7,80 лв./час

17:00 до 01:00 – 9,60 лв./час

 

Дартс

Четирите електронни дартс мишени и бара до тях са идеалното място да премерите мерника си с приятели, докато се наслаждавате на питиетата си.

Играта се е зародила преди няколко столетия на Британските острови. И досега дартс е традиционна игра за пъбовете на Великобритания и Холандия. Освен това дартс се играе и на професионални състезания.

Цена : 1 кредит 0.50 ст.

 

Touchscreen table Fun 4 Four

 

Fun 4 Four / Touch- screen маси

Двете Touch- screen маси за интерактивни игри са най-новата мания в забавленията. Могат да играят до 6 човека на:

 

"Не се сърди човече“

МONOPOLY

Texas Hold’em

Black Jack

TRIVIAL PURSUIT

AROUND IN SPACE

ELEVEN

Going 30

Anubis

Card Wars

....и още много от любимите ви игри.

 

www.tab.at/tab/en/Desktopdefault.aspx/tabid-312/292_read-397/

 

Цена: 1 кредит - 1лв.

 

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


E-motion Club - гр.София

E-motion Club - гр.София

0888 886 240

Клубове

София, Младост 1, бул.Йерусалим 1

N/A

X-BOX 360 Kinect

Приятна изненада е уникалната зала за X-BOX 360 Kinect - интерактивната игра, която завладя света! Без съмнение почитателите на виртуалните интерактивни игри ще се влюбят в нея от пръв поглед .Чрез 3D motion сензори тялото ви буквално се сканира, всяко движение се пренася директно в играта и вие се превръщате в супер герой.

Можете да избирате различни игри и да се забавлявате както с приятели , така и с цялото си семейство.

www.xbox.com/en-GB/

Цена: 12.00 лв./час