Диагностика на автомобили на адрес Пловдив

  • Диагностика на автомобили на адрес Пловдив

    Диагностика на автомобили

    Автомобилна диагностика на адрес,четене на грешки,четене на живи данни,триене на грешки,откриване на проблеми занулявани на сервизен интервал .

Диагностика на автомобили на адрес Пловдив

За нас

Автомобилна диагностика на адрес,четене на грешки,четене на живи данни,триене на грешки,откриване на проблеми зануляване на сервизен интервал .

 Диагностика на автомобили,бусове,джипове,камиони.

 Диагностика на адрес е услуга която се налага все повече на пазара,заради това че клиента няма нужда да търси сервиз или място където ще се диагностицира автомобила.

 Ако искате да диагностицираме автомобила ви трябва да ни дадете точен адрес за посещение.

 Освен триене на грешки и откриване на проблеми с автодиагностиката можем да следим и живите данни на автомобила как се държи в реално време двигателя и отделните му модули и системи.

 Диагностика на автомобили се използва все по често при проблеми с горивната система, електрически проблеми с различните модули на автомобила не работещи електрически стъкла, не работещи електрически огледала, модул на запалването, проблеми с педала на газта, прекъсване на двигателя, не работещи стабилизиращи системи и спирачни системи както и всички екстри вградени оригинално в автомобила като навигационни системи, аудио система, климатична система.