“Еспол Секюрити – СОТ” ЕООД
Монтаж и охрана със СОТ

Фирма “Еспол Секюрити – СОТ” ЕООД е регистрирана в СГС на 25.09.2002 г. по Ф.Д. № 8303.Лицензирана за извършване на Частна Охранителна Дейност – Лиценз № 752 / 30.01.2006 г. /безсрочен/.

Притежава Разрешение за ползване на индивидуално определен радио-честотен ресурс № 120-03314/03.08.2006 г. и № 00780/31.07.2008 г. Член е на “ Националната Асоциация на Фирмите Охраняващи с Технически Средства ” /НАФОТС/ – Сертификат № 022 /17.10. 2003 г. и Международната организация /ЕВРОАЛАРМ/ Притежаваме Сертификат № 052 / 26.10.2007 г. за „Управление на Качеството на Организацията Съответстващо на Изискванията на Стандарта” – ISO 9001 / 2000 Презастраховали сме Дейността си и отговорноста към трети лица чрез застрахователна полица в ЗД „БулИнс” АД.

Имаме Удостоверение от Комисията за зщита на личните данни като „Администратор на лични данни”

В “Еспол Секюрити – СОТ” ЕООД са изградени мобилни групи за реакция и контрол .Те действуват на територията на София , Плевен , Дупница , Враца , Монтана и Видин.С физическа охрана фирмата охранява обекти и в други региони на страната. Комуникацията между тях , обектите и ОДЦ се реализира чрез съвременни технически радио и мобилни средства , които създават надеждност и сигурност. Разполагаме с високо квалифициран инжинерно-технически състав за монтаж и подръжка на системите.

Ръководството на Дружеството се осъществява от високо подготвени служители на МВР и МО , заемали ръководни длъжности в системата на полицията и армията. Охранителите , които работят в фирмата са минали през психологични тестове и обучение.Разполагат с лично бойно и газово оръжие, средства за защита и задържане.СОТ екипите са формирани от служители с отличен шофьорски опит , познаване на района и обектите.Техният професионализъм не веднъж е довеждал до предотвратяване и задържане на извършители на кражби от обектите. Униформеното облекло и отличителни знаци , с които нояст службата са елегантни и съобразени с изискванията на закона за частната охранителна дейност.

ВИЖТЕ НАШИЯТ ЦЕНОРАЗПИС ТУК


låna
Låna pengar