Химическо чистене Лом

  • Химическо чистене Лом

    Химическо чистене Лом

    Ателие за химическо чистене Лом - почистване на дрехи: палта, шуби, шлифери, манта, якета, костюми-сако, панталон, пола, ризи блузи, рокли, шапки, вратовръзки, спортни и ски екипи, булчински и бални рокли.

Химическо чистене Лом

За нас

Фирма "ГП-Круменка Петкова" ЕООД предлага следните услуги:

Ателие за химическо чистене- почистване на дрехи: палта, шуби, шлифери, манта, якета, костюми-сако, панталон, пола, ризи блузи, рокли, шапки, вратовръзки, спортни и ски екипи, булчински и бални рокли.

В ателието се почистват и дрехи от всякакъв вид кожи. Също така пердета, покривки, губери, одеяла, завеси, калъфи, шалтета, килими.

Фирмата предлага и почистване на домове и административни сгради-еднократно и абонаментно. Дейността включва: премахване на варовик и дезинфекция на санитарен възел, полиране на мебели, сухо прахосмучене и измиване на подови настилки, дезинфекция на кухненски плот, измиване на прозорци и щори, пране на дивани, фотьойли и килими.

Работим от адрес до адрес. Вземаме дрехите от желания адрес, почистваме ги и ги връщаме на адреса . Не се колебайте да се свържете с нас .

Галерия

Карта