Ет Илдия - Илия Бързаков ( Visit Website )

Ет Илдия - Илия Бързаков

е специализирана фирма за проектиране, изработка и монтаж на алуминиева и PVC дограма, фасадни и покривни конструкции, стъклопакети, стъклени витрини, зимни градини, външни и вътрешни щори и мрежи против насекоми...

Презентация

Ет Илдия - Илия Бързаков

ЕТ Илдия - Илия Бързаков е специализирана фирма за проектиране, изработка и монтаж на алуминиева и PVC дограма, фасадни и покривни конструкции, стъклопакети, стъклени витрини, зимни градини, външни и вътрешни щори и мрежи против насекоми. Всеки продукт от PVC и алуминии, произведен от ЕТ Илдия е строго индивидуален и цели да задоволи предпочитанията и стила на клиента от проекта до изпълнението му.

ЕТ Илдия работи с висококвалифицирани специалисти, които непрекъснато търсят нови начини за подобряване на качеството на предлаганите PVC и алуминиеви продукти. Нашите консултанти са на разположение на своите клиенти компетентни мнения и съвети.

 

Мебели по поръчка

Проектиране, производство и монтаж на мебели по поръчка за кухни, спални, гардероби, антре, детска стая, и др.

Съобразно с Вашите изисквания, предпочитания, вкус и финансови възможности можем да Ви изработим индивидуален проект и калкулация на Вашите мебели.

Фирмата е специализирана в изработването на мебели по поръчка. Наши партньори са едни от водещите дистрибутори на мебелен обков, ЛПДЧ и MDF плоскости, електроуреди, матраци, подматрачни рамки и всичко необходимо за обзавеждането от малки до комплексни интериорни решения.

Предлагаме неограничен брой от структурни и цветови комбинации подходящи за обзавеждането на Вашата кухня, хол, спалня, антре, хотелско или офис обзавеждане. Всички мебели по поръчка включват гаранционно и следгаранционно обслужване.

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Ет Илдия - Илия Бързаков - Ямбол

Ет Илдия - Илия Бързаков - Ямбол

0886 060 536

N/A
Дограма

Ямбол, к-с Граф Игнатиев

ildia73@abv.bg

ЕТ Илдия - Илия Бързаков