ЕТ Живко Кърпачев ( Visit Website )

ЕТ Живко Кърпачев

Фирмата извършва монтаж на щори и сенници за град Банско и региона, като е представител на фирмите Камакс, Колори 2005 и Арексим...

Презентация

ЕТ Живко Кърпачев

Фирмата извършва монтаж на щори и сенници за град Банско и региона, като е представител на фирмите Камакс, Колори 2005 и Арексим. Монтаж на гаражни врати.

 

Развива своята дейност в областта на производството.

 

Мебели

Дейността включва дизайн, производство, доставка и монтаж на мебели и обзавеждане за дома и офис.Производствената база на фирмата се намира в град Банско, Промишлена зона Рупчовец.

Съвременните технологии в производствения процес и богатия професионален опит на екипа от квалифицирани специалисти, позволяват прецизно обслужване и продукти с високо качество.

Използването на висококачествените суровини, вложени в процеса на производство са гаранция за доброто качеството на крайния продукт.

Богатата гама от използвани материали - ПДЧ, фурнирован и боядисан MDF и натурална дървесина са в основата на разнообразието от продукти за всеки вкус, нужди и предпочетания.

За времето на своето съществуване ЖИВКО КЪРПАЧЕВ ЕТ, се наложи и утвърди, като една от най - добрите фирми в мебелния бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.

 

     
     
     
 

Щори

     
     
 

Гаражни врати

 
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


ЕТ Живко Кърпачев - Банско

ЕТ Живко Кърпачев - Банско

0749 282 427 / 0888 919 733

N/A
Щори

Банско, ул.Охрид 6

batejika@abv.bg

ЕТ Живко Кърпачев