Европа Русе Електро ООД   ( Visit Website )

Европа Русе Електро ООД

Нашата дейност стартира през 2009 година с основен предмет на дейност - мълниезащита, заземителни контури, ел. табла, промишлен офис и битов електромонтаж, аварийни ел. ремонти и гръмоотводи. ..

Презентация

Европа Русе Електро ООД

Европа Русе Електро е дружество с ограничена отговорност създадено в дунавската ни столица, град Русе. Нашата дейност стартира през 2009 година с основен предмет на дейност - мълниезащита, заземителни контури,  ел. табла, промишлен офис и битов електромонтаж, аварийни ел. ремонти и  гръмоотводи.

 

Въпреки, че сме отскоро на пазара в тази така бързо развиваща се сфера на бизнеса, ние сме изпълнили редица поръчки и сме завършили успешно и професионално няколко мащабни проекта. Ние не правим компромис с качеството и професионализма, а работим винаги с мотивация, амбиция и вдъхновение. Нашите опитни професионалисти са основния ресурс и гаранцията за перфектната ни работа. Това може да бъде доказано и чрез мнението на многобройната ни клиентела. Нашият стил на работа е игра от който клиентите ни винаги печелят. Основният ни партньор е фирма "Елма". Партньорството с професионалисти, отличният ни екип, амбицията ни, опита и качеството на продукцията ни убеждават да смятаме с всеки изминал ден, че съвсем скоро, ние ще се наредим сред най-добрите !

 

Галерия

     
     

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Европа Русе Електро ООД
Европа Русе Електро ООД

0894 059 399, 0896 759 907

Ел табла
Русе, пл. Дунав 10

Услуги

  • изграждане на ел. табла,
  • инсталации,
  • заземителни
  • гръмоотводни контури
  • промишлен електро монтаж.
  • структурно окабеляване