Фарберколор ЕООД

 • Фарберколор ЕООД

  Фарберколор ЕООД

  Внос и търговия на продукти, аксесоари и оборудване за фризьорски салони от водещите в бранша марки като BaByliss Pro France, Hantesis Italy, Gelish Harmony Bulgaria!

 • Фарберколор ЕООД

  Фарберколор ЕООД

  Внос и търговия на продукти, аксесоари и оборудване за фризьорски салони от водещите в бранша марки като BaByliss Pro France, Hantesis Italy, Gelish Harmony Bulgaria!

 • Фарберколор ЕООД

  Фарберколор ЕООД

  Внос и търговия на продукти, аксесоари и оборудване за фризьорски салони от водещите в бранша марки като BaByliss Pro France, Hantesis Italy, Gelish Harmony Bulgaria!

Фарберколор ЕООД

Фарберколор ЕООД

Фирма Фаберколор е създадена през 2011 година в град Пловдив. Дейността на фирмата е изцяло насочена към внос и търговия на продукти, аксесоари и оборудване за фризьорски салони от водещите в бранша марки като BaByliss Pro France, Hantesis Italy, Gelish Harmony Bulgaria!

Фирма Фарбеколор ЕООД е официален вносител на световно известните марки за фризьори Hantesis Italy и Babylisspro France.

Фирмата е ориентирана към продукти за професионалисти от много висок клас и клиенти, търсещи различно и бутиково изпълнение.

Продуктите, които предлагаме са високотехнологични, подходящи дори за много чувствителни и алергични хора. Някои от тях са минали и клинични медицински тестове,което допринася за ефективно лечение на много и различни проблеми на скалпа и косата.

Марката Babylisspro France е с над 55 златни години на международния пазар,получавала ежегодишно престижни награди за иновации в новите технологии.Марка Номер 1 при фризьорите от цял свят.

Марката Hantesis Italy е с над 20 години присъствие на международния пазар. Известна е с разработките в сферата на био индустрията в продуктите за коса.Бутиковите продукти се предлагат в луксозни опаковки и стайлинг,повлияни от идеите на най-големите стилисти на Западна Европа.

Фарберколор ЕООД

Специална терапия, вид „лечение за косата“, богата на протеини и кератинови аминокиселини за съживяване и защита кератиновите фибри на косата по време на технически прецедури: оцветяване, изсветляване и къдрене.

 • Незабавен резултат, който активно поддържа здравината на структурата на косъма в дълбочина, регенерира и възстановява кератиновите връзки.
 • Еволюция на техническото обслужване в фризьорските салони, което гарантира незабавно възстановяване на физическото здраве на косата и едновременно осигурява превенция при химична обработка.

Лекотата на нанасяне и мигновенния ефект на Nutriker "лечението“, го прави незаменим продукт, който не променя традиционната услуга и традиционните методи на работа, а същевременно гарантира изключителни резултати.

Nutriker процедурата включва три продукта за невероятен резултат: Nutricomplex, Nutribath, Nutricream.

Голямото предимство на терапията е пълната съвместимост с всички алкални техническите обработки, без риск резултатът да бъде променен. (*Алкалното рН на #Nutricomplex осигурява пълна съвместимост с всички технически прецедури, използвани в салоните за коса.)

След самата процедура следва нанасяне на Специален шампоан -баня и Специален крем, които имат киселинно Ph, благодарение на което заглаждат кератиновите люспи на косъма, уплътняват и запазват резултата на процедурата за дълго време.

БОТОКС ТЕРАПИЯ

Продуктова линия разработена за лечение на суха, изтощена и увредена коса, със специфични активни съставки с възстановяващо и anti-age действие, способна да въздейства върху самата структура на косъма, чрез синергични качества на съставките: фиксиращо действие на серамиди; колаген , кератин и екстракт на масло от шам-фъстък имат както овлажняващо,така и anti- age действие, а хиалуронавате киселина увеличава действието на всички съставки в пъти повече от очакваното.

Активни съставки:

 • СЕРАМИДИ 1 ,3 ,6
  Ceramid I: увеличава еластичността
  Ceramid III / IIIB: извършва действие фиксиране( циментиране ), помага за възстановяване на вредите на проблемната коса; в допълнение, той помага за възстановяване на правилния баланс на хидратация и защита на косата.
  Ceramid VI: регенериращо действие, помага за обновяването на структурата на косъма, както и придаване на блясък на косата.
 • КЕРАТИН
  Това е протеин ,който се характеризира с дълга по форма молекула, изглеждаща като спирала (известната aplha-спирала) и повишен брой на сулфидни аминокиселини (по-специално, цистеин); този състав с добавянето на спирална структура, придава устойчивост на кератина и в същото време, еластичност.
  Благодарение на своето природно свойство да се комбинира и да се оформят космени фибри коса, кератинът насочва тези свои качества, за да възстанови косата и да направи по-устойчиви космените стъбла.
 • РАСТИТЕЛЕН КОЛАГЕН
  Той се добива от бобови растения, от соя (от Papilionaceae), от водорасли и от зърнени семена. Той създава върху косата протеинов филм, което придава ефект на защита и има регулиращи функции. В действителност има способността да улавя водата, както и липофилни вещества и след това селективно ги освобождава. По този начин е възможно да се избегне загубата на вода и се дава възможност за регулиране на хидро-липидния баланс, който не позволява на косата да се пресушава, прави я по-хидратирана и лъскава.
 • ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА
  Хиалуроновата киселина е от съществено значение "съставка" на съединителната тъкан ,която дава сила и форма. Една от основните цели е стабилизирането на еластичността на дермата и косата , както и взаимодействие по време на процеса на обмен на възстановяването на кожата и метаболизма.
 • МАСЛО ОТ ШАМ-ФЪСТЪК
  Маслото от шам-фъстък, макар и не много известно в Италия, е наистина един продукт, използван от хилядолетия в Близкия Изток. То има повишено съдържание на мастни киселини (олеинова и линолова), лецитин, желязо, магнезий и витамин Е. То има силни антиоксиданти и регенериращи свойства, ускорява процеса на обмен на клетъчна и тъканна регенерация, а също така изпълнява защитно действие от външни фактори (замърсяване, слънчева светлина), както и дълбоко подхранваща функция.

КОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА 4 БР ПО 50 МЛ АКТИВНА ТЕРАПИЯ С ВКЛЮЧЕНА СПРИНЦОВКА,БЕЗ ИЗОБРАЗЕНАТА РАБОТНА КУПА.
ЗА ДА СЕ НАПРАВИ ТЕРАПИЯТА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКУПИ И АКТИВНИЯ ШАМПОАН 500 МЛ,СПЕЦИАЛНО СЪЗДАДЕН ЗА ИЗМИВАНЕ НА КОСАТА ПРЕДИ НАНАСЯНЕ НА БОТОКСА.
ПРИ ЗАКУПУВАНЕ НА ТЕРАПИЯТА ,ИЗПРАЩАМЕ ПОДРОБНО УПЪТВАНЕ ЗА НАЧИНА НА РАБОТА.
С КОМПЛЕКТЪТ ОТ 200 МЛ ОБЩО КОЛИЧЕСТВО БОТОКС МОГАТ ДА СЕ НАПРАВЯТ МЕЖДУ 25-35 ТЕРАПИИ.

Rapido

RAPIDO 2200 W е най-лекия сешоар в света, създаван някога за професионалисти. Той е екстремно мощен, есктремно ефективен, невероятно лек!

С BAB7000IE имате възможността да комбинирате грижата за косата с изключителна ефективност и сила.

Технически характеристики

Тегло: 399 гр. - ултра лек.

2200 W - с възможност за турбо мощност.

6,10 гр/мин - изключително бързо изсушаване - с което се пести време = екосъобразно с новите изисквания за пестене на електроенергия.

+ 25 % - по - голяма мощност на мотора - моторът развива скорост 22 500 rpm
+ 70 % - повече въздушно налягане - с което се гарантира дълготраен резултат на прическата 1750 pa
+ 30 % - по-висока скорост на въздушната струя - 194 км/ч
91 m3/h въздушна струя ( без накрайника )
+ 33 % - по - висока прецизност с накрайника

EDM technology 5.0 - Electronics driven motors:

 • Мотор, развиващ изключителни обороти спрямо всеки друг традиционен мотор
 • изключитено компактен и много лек
 • 5000 часа живот
 • без карбонови четки
 • технология за бърза и ефективна работа
 • няма въглеродни емисии - съответно няма замърсяване на въздуха
 • 12 степени за скорост и температура - бутон за студен въздух
 • Истински йонен генератор, който излъчва милиони отрицателни йони за премахване на наелектризирането и запечатване на кутикулата - за една здрава и лъскава коса
 • Специална форма и дизайн за балансиране на тежеста, което гарантира удобно ползване без напрежение в подмишницата
 • 2.80 м захранващ кабел, който не се уплита

Аксесоари:

 • заглушител , за намаляване на шума
 • дифузер
 • 3 накрайника:
  1. 4 * 70 мм ултра тънък накрайник за оптимално и контролирано въздушно налягане с изключителна ефективност
  2. 6 * 60 мм прав, тесен накрайник за изправяне, който ви позволява да постигнете необходимото напрежение върху косата
  3. 6 * 75 мм скосен, с по-голям отвор за по-гладко изсушаване. Неговата диагонална форма следва въртенето на четката за идеална визия

Italia Brava

Italia Brava

През 2010 година фирма BabylissPro съвместно с инженерите на Ferrari и техния 140 - годишен инженерен опит създават изключително мощен мотор за първия луксозен сешоар.

През 2014 година инженерите на автомобилния гигант и BabylissPro започват да разработват ново поколение двигател MaxlifePRO™ brushless engine - изключително мощен безчетков мотор за новия сешоар Italia Brava.

Стандарните мотори работят с карбонови четки,които имат определен живот,след което трябва да бъдат сменени. При тази нова технология четките са елиминирани и на тяхно място са разположени 4 мощни редкоземни магнити.

MaxLife PRO brushless engines - Безчетковият мотор има възможност да работи до 10 000 часа.

Стандартните мотори с карбонови четки работят 2000 часа, след което консуматива трябва да бъде сменен.

Този сешоар предлага най-висока ефективност на изсушаване - 15% по-бърз въздушен поток в сравнение с другите ни професионални сешоари. Бутон Turbo Boost поддържа максимална мощност за сушене. Снабден е и с Бутон студен въздух.

За първи път сешоарът има със сменяем филтър - заглушител за намаляване на шума.

Характеристики:

 • Мощност: 2400W
 • FERRARI МОТОР с MaxlifePRO ™ Technology
 • До 20 000 оборота в минута
 • До 10 000 часа живот
 • Лек, с удобен баланс
 • Турбокомпресор
 • Най-бързата струя и мощност на сушене
 • Ultra-ниско ниво на вибрациите за ниско ниво на шум
 • Йонна технология
 • 2 ултра-тънки концентратор дюзи
 • 1 заглушител
 • Дифузер

 

Карта