Цветарски магазин Фелисия ( Visit Website )

Цветарски магазин Фелисия

ФЕЛИСИЯ ще направи Вашият празник неповторим, ще се погрижи за украсата за съответния празник, ще направи неповторим булчински букет. При нас може да поръчате нещо специално за подарък, за сватба, както и за специален случай. Изработваме украси и букети за сватби и лични празници...

Презентация

Цветарски магазин Фелисия

ФЕЛИСИЯ ФЕЛИСИЯ ще направи Вашият празник неповторим, ще се погрижи за украсата за съответния празник, ще направи неповторим булчински букет. За нас е удоволствие да Ви предложим нашите услуги!

 

При нас може да поръчате нещо специално за подарък, за сватба, както и за специален случай. Изработваме украси и букети за сватби и лични празници. Голямо разнообразие, опаковане на подаръци, професионални аранжировки, голям избор от цветя, букети, кошници.

 

Букетите и цветните украси на Фелисия са винаги свежи, защото цветята, с които работим се внасят директно от производителя. Нашите букети и аранжировки са изработени със свежи цветя и са съобразени с последните световни модни тенденции. Гаранция за това е опита и квалификацията на екипа и множеството успешни проекти, които сме реализирали до този момент. Предлагаме букети и украса за всеки повод! Изненадвай смело!

 

За рожден ден Букети с рози Луксозни букети Дизайнерски сватбени букети Годишнина Поздравления За Свети Валентин За 8ми март За нея За него Просто така Поздравителни кошници Мисли цветно... Създаваме приказна атмосфера на вашето парти, фирмено събиране, рожден ден или друг повод.

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Цветарски магазин Фелисия - гр.Варна

Цветарски магазин Фелисия - гр.Варна

0895 784 440

N/A

гр.Варна, бул. Чаталджа 19А