Flowers and gifts shop

 • Flowers and gifts shop

  Flowers and gifts shop

  В нашия онлайн магазин за цветя и подаръци ще откриете подаръци за всеки вкус, за жени, за мъже и за колекционери. На нашите виртуални рафтове са подредени

 

Flowers and gifts shop

В нашия онлайн магазин за цветя и подаръци ще откриете подаръци за всеки вкус, за жени, за мъже и за колекционери. На нашите виртуални рафтове са подредени:

 • предмети за украса на дома,
 • материали за декорация,
 • статуетки,
 • различни оригинални фигурки,
 • часовници - стенни и настолни,
 • красиви керамични и стъклени вази.

Можете да избирате измежду гоблени, ръчно изработени подаръци, рамки за снимки, свещи и уникални свещници, аромати, а подаръкът ви да бъде съпроводен с красива и уникална ръчно изработена картичка.

Предлагаме също много продукти за сезонните празници - подаръци и украси за Коледа - коледни фигурки, коледни свещници, коледни венци и други украси, дребни подаръчета "Валентинки" за деня на влюбените - Свети Валентин, декорации за Великден - плата, панери и кошници за аранжиране на великденските яйца, керамични петлета и кокошки, зайчета.
В нашия магазин ще откриете още кошници от ратан и филц, аксесоари за вино, аксесоари за дома, украси за стена, сервизи, чаши, кухненска декорация, съдове за аранжиране на свежи, изкуствени и сухи цветя.

Цветя

Професионални флористи - аранжори ще задоволят и най-взискателните клиенти със своите букети, аранжировки и кошници с цветя. По желание на клиента на подаръците може да бъде направена оригинална опаковка.

Типови проекти за озеленяване

Най-новият ни продукт ще задоволи всеки любител – градинар: типови проекти за озеленяване на малки дворни пространства. Проектите са изпълнени от опитни ландшафтни архитекти с пълна проектантска правоспособност, членове на Камарата на архитектите в България.

ДОСТАВКА НА ЦВЕТЯ, БУКЕТИ, КОШНИЦИ С ЦВЕТЯ И АРАНЖИРОВКИ

Онлайн магазин Flowers and gifts shop извършва доставки навсякъде в България. Доставката на цветя се осъществява чрез куриерска фирма "Еконт" . Цветята и зеленината в букетите се приготвят в капсули с вода и се транспортират в специални кутии , за да се предпазят от нараняване. Поръчките на цветя , букети, кошници с цветя и аранжировки е желателно да се направят 2 - 3 работни дни преди датата на доставка, за да бъдем достатъчно точни .

Гоблени

Гобленът внася топлотата, светлината и красотата на заобикалящия ни свят в домовете ни, за да се ощастливят любимите хора.

Декорации

Един бърз и ефектен начин да декорираме, освежим и придадем интересен вид, на цяла стая е чрез разнообразни предмети, като вази, часовници, рамки, цветарници и много други които ще намерите при нас.