Фото Студентски град

  • Фото Студентски град

    Фото Студентски град

 

Фото Студентски град

С повече от 20 години опит в сферата на фотографията ние можем да ви предоставим широк спектър от фотоуслуги. Не се стеснявайте да посетите нашето бутиково фото студио, оборудвано с последна дума на фотографската техника където ще направим вашият незбравим портрет.

Снимки за студентско общежитие, диплома, автобиография или за виза, няма значение, на всички тях ще изглеждате превъзходно ако си направите снимката при нас. А за вашият празник може да ви предложим завиден асортимент от подаръци с ваша снимка, чаши за горещи напитки, пъзели и снежни глобуси.

Елате и се вдъхновете за следващият си уникален подарък. Ние ви очакваме с усмивка. Нашите услуги са: Изработваме всички видове снимки за документи, визи и зелени карти, като спазваме всички стандарти и изисквания. Фото-студио специализирано в изработката на всякакъв размер снимки за всякакви документи, експресни и суперекспресни само за 5 минути - най бързите в Студентски град и околните квартали.

Тук ще ви направим Снимки за всякакви ВИЗИ - според изискванията на посолствата. Цифрови снимки за онлайн формуляра DS- 160 за Американска виза. Снимки за студентски бригади за САЩ J-1 . Снимки за Канадска Виза и ПАСПОРТ Ако желаете да се свържите с нас моля потърсете ни на

Vi Photo Studio

София, ж.к. Студентски град блок 12А

 

Vi Photo Studio

Vi Photo Studio, Фотосесии София. Една снимка понякога говори повече от хиляди думи. Тя запечатва красив момент, който се превръща в щастлив спомен за притежателите

Жоро Манолов сватбена фотография

Завършил съм фотография в Лондон. Снимам за "Шоуто на Слави". "Dancing stars" Сезон 1, Гласът на България (Сезон 1, 2 и 3). Професионално снимам сватби, рожденни дни, фирмени партита и други събития. Имам богат опит и сериозна автобиография.