Авточасти - Франц EOОД

Авточасти - Франц EOОД

Авточасти Франц ЕООД

Фирма "Авточасти Франц" ЕООД предлага услуги в сферата на търговията с резервни автомобилни части - нови и втора употреба. Първата материална база бе създадена в град Ямбол през 1996 година. Началото бе поставено с един магазин за внос на употребявани автомобили и части за тях от Австрия, Холандия и Германия и вече сме утвърдена компания с 21-годишен опит, разполагаща с голям набор от автомобилни части, техника и специализиран персонал.

„Авточасти Франц“ е един от първите вносители на употребявани немски и японски автомобили за България. През 2001 година разширява своята дейност като създава нова база в град Бургас. Предлаганите услуги включват: продажба на нови и втора употреба части, сервизно обслужване и пътна помощ.

В същата година в град Ямбол е построена площадка за разкомплектоване на излезли от употреба автомобили за страната. През 2006 година фирмата създава нови контакти и намира свои партньори в Италия. През 2015 г. е създадена втора площадка за разкомплектоване на употребявани автомобили в град Бургас.

Авточасти - Франц EOОД

Изкупуваме всички марки, модели коли

Ние от „Авточасти Франц“ изкупуваме Вашите автомобили на коректни и реални цени. Фирмата издава удостоверение за бракуване на автомобил за КАТ. Транспортът на превозното средство е за наша сметка в рамките на областите Бургас и Ямбол. Плащането е на място. С помощта на нашият онлайн каталог Вие винаги можете да намерите именно това, което е нужно за Вашия автомобил!

Освен сервизиране на вашият повреден автомобил Авточасти Франц предлага и пътна помощ за района на град Бургас за всички свои клиенти. Ако автомобила ви закъса и се налага да бъде репатриран моля позвънете на тел: 0886 737 842 за да организираме пътната помощ.Разполагаме с техника за репатриране както на леки автомобили така и на джипове.

Авточасти Франц се занимава с търговия с употребявани авточасти за немски, корейски, френски и японски автомобили. Предлагаме огромно разнообразие от части за BWM,MERCEDESS, VW, AUDI, OPEL, FORD, PEUGEOT, CITROEN, NISSAN, MAZDA като и всички други марки автомобили. В нашият онлайн магазин можете да търсите и поръчвате желаната част онлайн.

Потърсете ни на телефон 0878 101 900

Пожелаваме ви успешни покупки и приятно пътуване!

Продукти

Карта