Фрешклима ЕООД ( Visit Website )

Климатична техника София Фрешклима ЕООД Фрешклима ЕООД
Фрешклима ЕООД

Фирмата е специализирана в предлагането на следните стоки и услуги: доставка, монтаж, ремонт, гаранционно и извънгаранционно поддържане на климатична и вентилационна техника...

Презентация

Фрешклима ЕООД Фрешклима ЕООД Фрешклима ЕООД Фрешклима ЕООД Фрешклима ЕООД

Фрешклима ЕООД

Фрешклима ЕООД

Фрешклима ЕООДФРЕШКЛИМА ЕООД е създадена през 2002 г. и извършва дейността си както на територията на град София и региона, така и в цялата страна.

 

Фирмата е специализирана в предлагането на следните стоки и услуги: доставка, монтаж, ремонт, гаранционно и извънгаранционно поддържане на климатична и вентилационна техника.

 

Фирмата разполага с висококвалифицирани специалисти в областта на топлотехниката, които имат опит в изграждането на вентилационни и климатични инсталации за обекти с битово, търговско и представително предназначение.

 

Ние предлагаме на нашите потенциални клиенти само марки и модели климатици с доказана надежност и стабилна сервизна поддръжка от сервизните бази на вносителя.

 

Фрешклима ЕООД

Климатична техника София

ФРЕШКЛИМА ЕООД предлага широка гама от климатици (сплит системи, инверторни, канални, касетъчни, мулти сплит) от различни марки (Panasonic, Fuji electric, Chigo, Hitachi, Daikin, Toshiba, Toyotomi ). Фирмата предлага и сключване на договор за абонаментно профилактично обслужване на климатици, осигуряващо проверка на нормалната работа на климатика според сервизната документация, почистване на филтрите (както и евентуалната им подмяна) и превключване на работния режим според сезона. ФРЕШКЛИМА ЕООД осигурява и изграждането на неголеми въздуховодни мрежи, доставка и монтаж на въздуховодни решетки и вентилатори.

 

Консултации в помощ избора на климатична техника и инсталацията й.

 

Ние с готовност помагаме на потенциални клиенти да формулират изискванията си и в зависимост от собствения си бюджет да изберат оптималното решение.


Нашите телефони са 02 96 21514 , 0888351283 на тях отговаряме на конкретни питания и заявки за посещение и безплатни огледи на място. Ще ви предложим различни мотажни решения, според техническите изисквания и желанията на клиента. Предоставяме брошури описващи цените на климатици и монтажни работи, изясняваме специфични особености при изпълнението на инсталацията на климатичната система.


Посещенията на място при клиента, в работно време са безплатни за София.

Продажби на климатици

Стараем се цените на всички климатици, които предлагаме да са актуални и конкурентни на пазара. За повече закупени климатици прaвим атрактивни отстъпки.

Ние предлагаме на нашите потенциални клиенти само марки и модели климатици с доказана надежност и стабилна сервизна поддръжка от сервизните бази на вносителя.

Монтаж на климатици, закупени от хипермаркетите за техника

Ако сте закупили климатици от хипермаркетите за домакинска техника и нашите условия и цени Ви задоволяват, можете да поръчате монтаж. Ние ще въведем в експлоатация Вашия климатик и ще го поддържаме гаранционно в съответствие с гаранционните условия.

Преместване на работещи климатични системи

Когато се наложи един климатик да бъде преместен на ново място, е абсолютно задължително хладилния агент - фреон да бъде събран обратно в бутилки, а не изпуснат в атмосферата. Фирмата и персонала са сертифицирани по регламент 842 - работа с флуорирани парникови газове и Ви гарантираме, че стрикто спазваме изискаванията за опазване на околната среда.

Монтаж при липса на достъп

Ние разполагаме с квалифициран алпинист и когато до мястото, което е планирано за монтаж няма директен достъп, монтажът се осъществява с негова помощ.

 

Диагностика и ремонт на климатични системи в обект на клиента.

За обслужване на аварирали климатици с изтекъл гаранционен срок, след предварителна заявка в офиса ни, се изпраща ремонтна група в обекта на клиента. Диагностиката включва предварителен оглед на климатичната система: проверка за течове на хладилната част, проверка на електрическата част, проверка на дренажната система. Включват се и се проверяват функционално режимите на работа. Измерват се работните налягания на хладилната система и номиналните токове на агрeгата. В случай на отказ на системата се разчита системната грешка и се установява възникналия проблем. Съставя се протокол от извършената диагностика и се предлага оферта за ремонт.


За целта клиента е длъжен да осигури на ремонтната група нормален монтажен достъп до вътрешното и външното климатични тела.

 

Продукти

Фрешклима ЕООД

Фрешклима ЕООД Фрешклима ЕООД Фрешклима ЕООД

Карта

 

Фрешклима ЕООД

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Фрешклима ЕООД - София

Фрешклима ЕООД - София

02 9 621 514 / 0888 351 283

София, ул. Проф. Кирил Попов 51

Фрешклима ЕООД

Фрешклима ЕООД