Мебели Фрина КМ

  • Мебели Фрина КМ

    Мебели Фрина КМ

 

Мебели Фрина КМ

Тук ще намерите богата информация за дейността на Нашата фирма. Мебели Фрина е една от водещите на пазара в България и останалите страни от Европейския съюз, с над 10 годишен опит в областта на производството на мебели.

Използваните от Нас технологии са на световно ниво, като дългогодишния опит на фирмата в производството на мебели гарантира перфектното обслужване на своите клиенти.

Мнозина потребители вече познават и използват мебели и услугите предлагани от нашата фирма, на всички останали Мебели Фрина предлага да опитат.

 

Рафекс-М ЕООД

Казанлък, бул. Никола Петков 111

Рафекс-М ЕООД

Рафекс-М ЕООД I Стилажи Казанлък е фирма специализирана в проектиране, доставка и монтаж на оборудване за складове и магазини.

GCH Интериорен дизайн и Реализация

GCH Интериорен дизайн и Реализация | Интериорни дизайнери Пловдив. С иновативните ни дизайнерски решения, ние превръщаме вашите чувства, емоции и усещане за пространство в желания от вас дом или офис.

ЕТ Келибро

ЕТ Келибро І Мебели по поръчка Търговище е фирма, занимаваща се и с производство на кухненско и офис обзавеждане по поръчка на клиента,ремонт на училищна мебел.

Nice Мебел - Мебели по поръчка

гр. Бургас, ул. Комлушка низина

Nice Мебел - Мебели по поръчка

Nice Мебел проектира и произвежда мебели само по поръчка, по Ваши размери, съобразени с Вашето пространство. Ако нямате проекти, ние може да Ви дадем насоки в Дизайна на Вашите мебели.

Мебели Фрина предлага:

  • Обзавеждане от масив 
  • Мебели за кухня
  • Обзавеждане за спалня
  • Хотелско обзавеждане
  • Мебели за детски стаи

Фирмата използва технологии на световно ниво, служителите ни предлагат професионално и любезно обслужване, с внимание към всяко изискване на клиента. Точно затова всички, които имат нужда от качествени мебели със стилен дизайн, нека се свържат с фирмата за производство на мебели от Петрич.Тази фирма е регистрирана на следните места: