ЕТ Гама-Вълю Вълев

  • ЕТ Гама-Вълю Вълев

    ЕТ Гама-Вълю Вълев

    Всички форми и калъпи за декоративните изделия са проектирани и разработени във фирмата,и са патентовани модели

 

ЕТ Гама-Вълю Вълев

ЕТ "Гама-Вълю Вълев" е регистриран през 1989 г. от Вълю Желев Вълев.Разполага със собствена складова и производствена база на територията на Димитровград,ул.”Бузлуджа” 50 от около 3 000 кв м.площ:в т.ч 800 кв.м застроена площ.Предприятието е спeциализирано в изработването на декоративни изделия от бетон за обзавеждане на паркове и градини – кошчета за отпадъци, чешми-дворни, чешми-фонтанки, пейки, кашпи, комплекти маса с пейки, бетонови елементи, тротоарни плочки, бордюри, шапки за огради и колони и др.

Всички форми и калъпи за декоративните изделия са проектирани и разработени във фирмата,и са патентовани модели .

С някои от изделията са аранжирани паркове в гр.Поморие, Медицинска академия- Плевен, Сунгурларе, Айтос, училищни дворове в София, Своге и др.

Ние предлагаме добър избор от продукти с:

  • Различна и приятна визия.
  • 2 години стандартна гаранция и възможност за удължаване.
  • Гарантирано качество на използваните материали.

На нашите клиенти ние обещаваме всяка година да ги изненадваме с нови модели

 

Ел Грекос ЕООД

Ел Грекос ЕООД І Щампован бетон Враца, Мизия. предлага на своите клиенти полагане на щамповани мазилки и бетон.Недопостимост на влага и мухъл.Гаранция 50 години.

ОВД бетон

ОВД бетон І Щампован бетон Видин представлява модерна технология, целяща постигане на максимално оптимален и красив краен ефект

Декор Бетон 91

Нови Пазар, ул.Плиска 88

Декор Бетон 91

Декор Бетон 91 І Щампован бетон Нови Пазар. Фирмата се занимава с производство на: тротоарни и паркинг плочки, коминни тела (с един и два отвора) шапки за комини, облицовки, кашпи за терасиране на терени