Мухтаров Клима ( Visit Website )

Мухтаров Клима

Мухтаров Клима e инженерингова компания в областта на отоплителните системи, цялостната климатизация и вентилация. Основана е през 2006 г. като дъщерна на фирма МУХТАРОВ ЕООД и с предмет на дейност проектиране, доставка, монтаж, поддръжка и експлоатация на отоплителни, вентилационни, слънчеви системи и климатична техника...

Презентация

Мухтаров Клима

Мухтаров Клима e инженерингова компания в областта на отоплителните системи, цялостната климатизация и вентилация. Основана е през 2006 г. като дъщерна на фирма МУХТАРОВ ЕООД и с предмет на дейност проектиране, доставка, монтаж, поддръжка и експлоатация на отоплителни, вентилационни, слънчеви системи и климатична техника.

 

Фирма Мухтаров ЕООД е основана през 1993г. и се е доказала като надежден партньор в своята област- разполага със собствена материална база - цех за производство на покривни профили, безшевни улуци тип Корниз, въздуховодна арматура, метални конструкции, мострена зала и складова база.

 

Ние се фокусираме върху цялостни решения в областта на ОВК инсталации и комплексни климатични решения. Дейността на фирмата обхваща следните услуги:

Проектиране.

За правилния избор отностно необходимите Ви инсталации, ние разполагаме с опитен и правоспособен проектант, който ще Ви консултира и проектира инсталации, отговарящи на Вашите изисквания и на действащата нормативна уредба.

Монтаж и изграждане на климатични инсталации.

Широка гама от климатична техника - от отделни сплит ситеми до инсталации за централна климатизация; проектиране и монтаж на климатици (фреонови т.нар.VRV или VRF или водни т.нар.Чилъри); решения за цялостна климатизация. Представители сме на фирма Air Trade Centre за област Варна, както и на ММС Ink. (DAIKIN).

 

Монтаж и изграждане на отоплителни системи за Вашата къща, офис, офис сграда или хотел. При нас ще намерите и иновативни и енергоспестяващи решения, каквито са слънчевите системи за осигуряване на топла вода (БГВ), посредством слънчевата енергия.


Монтаж и изграждане на инсталации за вентилация.

Ние притежаваме собствена база за производство на въздуховоди, филтри, вентилационни боксове и др.

Гаранционна, извън гаранционна поддръжка и сервиз на ОВК инсталации.

Фирмата извършва диагностика и ремонт на ОВК инсталации, както и абонаментна поддръжка за Вашите офиси, хотели, частни домове и др.

За краткото време успяхме да създадем екип от специалисти в областта на топлотехниката и комплексните климатични решения, които успешно да Ви консултират за най-добрия избор, съгласно Вашите изисквания и желания.

Във връзка с изискванията на РЕГЛАМЕНТ (ЕО) № 842/2006 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 2006г., Мухтаров Клима притежава сертификат № 052 от 3 юли 2009г. за извършване на монтаж и поддръжка на хладилни и климатични инсталации и термопомпи, съдържащи над 3кг. флуорирани парникови газове, издаден от „Българска Браншова Камера - Машиностроене”

 

Слънчеви колектори

 

Климатизация

 
 

Отопление

 

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Мухтаров Клима - Варна

Мухтаров Клима - Варна

0888 351 670 / 052 510 622

N/A

Варна, ПЗ Планова, парцел 926А

Мулти сплит система CMSQ

До 4 индивидуално управлявани вътрешни тела, над 2 етажа и 30 м разлика във височината между външното тяло и първото вътрешно тяло - Търговската серия Мулти сплит предлага изключителна гъвкавост.


Най-доброто решение за приложение в магазини, ресторанти, клиники, по-малките супермаркети, офиси или студия.

 

Refnet тройникът позволява прост и спестяващ място монтаж и благодарение на интелигентния Touch Controller, могат да бъдат удовлетворени съвременните изисквания за контрол.

  • Голям капацитет (20-25 кВт)
  • Свързване на 2 до 4 индивидуално контролирани вътрешни тела
  • Допуска се асиметрично комбиниране: възможна е комбинация на различни вътрешни тела с различен капацитет
  • Разлика в нивата - от външното тяло до първото вътрешно тяло - до 30 м
  • До 4 м разлика във височината между вътрешните тела
  • Дължина на тръбопровода до 200 м
  • Съвместим с I-touch контролер