Garden LM

 • Garden LM

  Garden LM

  Поддръжка на градини,озеленяване на дворове-аранжиране с дървета,храсти и цветя!Озеленяване на дворове-затревяване с тревно семе,затревяване с тревен чим!

 • Garden LM

  Garden LM

  Ние от Garden LM ще ви помогнем за вашето успешно озеленяване,с помощта на нашия дългогодишен опит който разполагаме.

 • Garden LM

  Garden LM

  При нас ще откриете професионализъм,достатъчно бързо решение на различни проблеми в сферата на озеленяване, декориране и напояване на достъпни цени!

Garden LM

Garden LM

Ние от Garden LM ще ви помогнем за вашето успешно озеленяване,с помощта на нашия дългогодишен опит който разполагаме.При нас ще откриете професионализъм,достатъчно бързо решение на различни проблеми в сферата на озеленяване, декориране и напояване на достъпни цени!Реализираме проектите си достатъчно бързо,но в никакъв случай не претупано.

С опит от 10 години ние от Garden LM ще ви помогнем с безплатна консултация на място,и ще се погрижим идеите ви да бъдат реализирани.Имаме изградени обекти в цяла област Видин,винаги сме в готовност да реагираме с професионализъм към нашите клиенти в най кратък срок.Ние разполагаме с богата гама от храстовидни растения,тиу,дървета и други цветя,който може да намерите на място при нас.

Напояването е ключа към крайния резултат,за това можем да изградим напълно автоматизирана система за напояване за по голяма удобство и ефективност.Екипът ни е амбициозен така ,че не се колебайте да се свържете с нас, за да осъществи мечтаната за вас градина-Garden LM е насреща.

Garden LM

Услуги

 • Озеленяване и автоматизирано напояване, проектиране, мулчиране, изпълнение, поддържане!
 • Проекти-озеленяване, поливане, напояване!
 • Изпълнение: Поддръжка на градини,озеленяване на дворове-аранжиране с дървета, храсти и цветя! Озеленяване на дворове-затревяване с тревно семе, затревяване с тревен чим!
 • Поливане,напояване,автоматизирани поливни системи Rain Bird.
 • Мулчиране на дворове и всякакви видове терени с дървесен мулч в различни цветове!

Озеленяване Видин