Ge-Oro

  • Ge-Oro

    Ge-Oro

    е българска търговска марка за производство и търговия с златни и сребърни бижута. Фирмата разполага със собствено ателие и 5 магазина на територията на София.

 

Ge-Oro - търговия с златни и сребърни бижута

Ge-Oro е българска търговска марка за производство и търговия с златни и сребърни бижута. Фирмата разполага със собствено ателие и 5 магазина на територията на София.

Ge-Oro предлага на българския пазар бижутерийни изделия на известни италиански производители – ItalGold, ReGold, ReGold Diamonds, Marco Giovanni, ItalSilver, Neber-Italy, IGSS-Italy, ACME–Italy, Checcarini Preziosi. Фирмата предлага брачни халки на Сара Трейд, както и авторска сребърна бижутерия от утвърдени български дизайнери.

Ge-Oro предлага прецизно изработени бижута, в крак с актуалните модни тенденции. В нашите магазини може да откриете златна и сребърна бижутерия, с естествени и синтетични скъпоценни и полускъпоценни камъни, както и модели с диаманти.

Krassi Jewelry

Ръчна изработка на бижута Бургас | Персонализирана изработка на бижу за Вашия сватбен ден или друг специален повод! Ако желаете да получите мнение за перфектната визия

Даниела Андреевска бижута

Ръчна изработка на бижута София | Бижутата са ръчно изработени и са уникати.Някои накити могат да бъдат изработени по поръчка в рамките на две седмици, други за съжаление не могат да бъдат повторени.

SkyCity

Адрес: кв. Гео Милев ул. Коста Лулчев

SBT

Sopharma Business Towers - бизнес и търговски център

CityPoint

кв.Младост бул.Александър Малинов

Базар АЛКО

кв. Красна Поляна бул. Възкресение