Гидорс ЕООД

  • Гидорс ЕООД

    Гидорс ЕООД

 

Турски интериорни врати Пловдив

От създаването до момента работеща в сектора си Гидорс, предлага на своите клиенти интериорни и блиндирани врати, ковано желязо, метални конструкции и т.н., без да прави компромис с качеството си.

Интериорните врати се произвеждат по ваш,индивидуален размер от здрави и висококачествени дървени материали.Разполагаме с широк спектър от цветове и модели за вашата интериорна врата.Интериорната ви врата може да бъде произведена от:

Ламинат

Материалът с който се произвеждат вратите е пресовани дървени частици залепени върху МДФ.Благодарение на своя състав,ламинатната врата спомага за по-добрата изолация.

МДФ

Вратите произведени от МДФ са специфични с това,че са изключително устойчиви на неблагоприятни интервенции като драскане или неволни увреждания

Боядисан Крафтмастер

Този тип врати са изключително елегантни и стилни,това се дължи на тяхното релефно покритие,като за целта имаме богат избор от декорации

Естествен фурнир

Фурнирът имитира естествената шарка на дървото.Характеризира се с високата си устойчивост към неблагоприятни условия

Блиндирани врати

Блиндираните врати се произвеждат по ваш,индивидуален размер от здрави и висококачествени материали. Нашата блиндирана врата се изработва от стоманен профил с дебелина 1.5мм.

За вашата сигурност във вътрешността на блиндираната врата е поставен стоманен лист с дебелина 1.5мм, който може да затрудни максимално проникването през вашата блиндирана врата.

За добрия естетически вид на блиндираната врата се поставят дървени плоскости върху металния лист. За по-голямо удобство на клиента, във вътрешността на блиндираната врата се поставя шумоизолираща, топлоизолираща и студоизолираща вата.

Метални конструкции

Метални конструкции се изработват от изключително качествена стомана. Проекта, изработката и монтажа са изцяло съобразени с изискванията и нуждите на нашите клиенти. Благодарение на използвания материал и професионализма на нашия екип, металната конструкция става стабилна и благонадеждна

Ковано желязо

На вашето внимание предлагаме широк избор на продукти от ковано желязо по индивидуален проект. Можем да ви осигурим врати, портали, огради, парапети и много други по ваш избор и вкус.