ГЕКОНИ ( Visit Website )

ГЕКОНИ

Фирма ГЕКОНИ е създадена през 2012 година, като амбицията на екипа е чрез нови решения по отношение на конструкции и технологии свързани с повишаване на качеството и производителността да възстановиме смисъла на доста поизбледнелия лозунг Изберете българското...

Презентация

ГЕКОНИ

Фирма ГЕКОНИ е създадена през 2012 година, като амбицията на екипа е чрез нови решения по отношение на конструкции и технологии свързани с повишаване на качеството и производителността да възстановиме смисъла на доста поизбледнелия лозунг Изберете българското.

 

Продукцията обхваща производството на външни и вътрешни врати и портали, мебелно обзавеждане, както и цялостни интериорни решения с помощта на 3D визуализации. В сътрудничество с дизайнерския екип на фирма Bonita Design Studio постигаме висока естетическа стойност на изделията, задоволявайки и най-претенциозните желания на клиентите.

 

Целта ни е да въведем нови стандарти, съобразени с високите европейските изисквания по отношение на конструкция, технология и контрол на качество на произведената продукция.

 

Благодарение на редица иновации, някой от тях които са патентовани най-вече по отношение на блиндираните врати, високата производителност и качеството на продукцията, както и конкурентите цени се надяваме да спечелим доверието на всеки потребител, включително и извън границите на България.

 

Услуги

Фирма Гекони разполага със собствен екип за монтаж на фирмената продукция, както извършва и допълнителни услуги свързани с нейното проектиране и изработване.

 

Блиндирани

врати

Интериорни

врати

Вътрешно

обзавеждане

Монтаж

80

25

договаряне

Демонтаж на

съществуваща врата

20 (до 70)*

договаряне

-

Снемане на размери

10

3

-

Изготвяне на

индивидуален проект

договаряне

ОПТИМА

Вратите от серията ОПТИМА се характеризират с това, че металната конструкция на вратата е декорирана с плоскости от ламиниран МДФ. Той се отличава с висока устойчивост срещу механични повреди, както и не се изискват специални грижи за неговата поддръжка. Поради това, е особено подходяща за жилища където има присъствие на домашни любимци. Разнообразието от дървесни декори, покриват високите изисквания на съвременния стил за обзавеждане, като вратите се вписват чудесно в оформянето на входното пространство на всяко еднo жилище, пораждайки едновременно чувство на домашен уют и сигурност. Цената на блиндирана врата включваща касова брава с тристранно заключване е 720 лв., като има възможност както за промяна на заключващата система, така и за добавяне на допълнителни заключващи механизми с цел повишаване сигурността. За аналогичните модели интериорни врати, цената е 240 лв.

СПЕКТЪР

Oбщата черта на вратите от серията СПЕКТЪР, е че облицовката представлява гладка плоскост от МДФ, декорирана с естествени дървесни фурнири или полиуретанова боя. Самото наименование на серията внушава за богато разнообразие на цветове както на боите, така и на байцове за импрегниране на фурнира, който впоследствие е защитен с висок клас полиуретанови лакове. Благодарение на многообразието си, вратите са в състояние да задоволят и най-предирчивите вкусове и да се съчетаят във всеки един интериор. Полиуретановите лакове и бои са устойчиви на всякакви видове почистващи препарати, което ги прави лесни за поддръжка и гарантира широкото им приложение. Цената на врата с покритие полиуретанова боя, оборудвана с касова брава с тристранно заключване е 890 лв. като има възможност както за промяна на заключващата система, така и за добавяне на допълнителни заключващи механизми с цел повишаване сигурността. Стартовата цена на интериорна врата с покритие полиуретанова боя е 460 лв. и 520 лв. за фурнирована.

КОЛОРИT

Моделите от серията КОЛОРИT обхващат вратите облицовани с МДФ плоскости и покритие от полиуретанова боя или естествен дървесен фурнир в съчетание с релефни десени. Вариантите на формите се избират от каталог или по идеен проект на клиента, като методите за изпълнение на релефа са чрез фрезоване или тип таблена врата. Богатото разнообразие от цветове на бои и байцове, както и различни по структура естествени и технически фурнири допринасят за уникалността на всяка врата, като в съчетание с подходящия интериор значително повишават комфорта и самочувствието на притежателите на продукта. Цените за моделната гама стартират от 990 лв. за врата с едностранен релеф с включена касова брава с тристранно заключване, като има възможност както за промяна на заключващата система, така и за добавяне на допълнителни заключващи механизми с цел повишаване сигурността. Базовата цена на интериорна врата с едностранен релеф е 620 лв.

ФИНЕС

Серията ФИНЕС принадлежи към съвременните изисквания на модерния дизайн. Със своите семпли и изчистени линии, моделите са естетични, без да акцентират върху себе си, като в същото време не губят атрактивността си. Комбинацията от праволинейната структура на естествения фурнир и интегрираните в него иноксови лайсни създават усещане за пространственост и изискан стил. За предпочитане са по-студените тонове на цветовете, без да контрастират с останалия интериор, внасяйки спокойствие и хармония в дома. Цената на входна врата оборудвана с касова брава с тристранно заключване е 1090 лв., като има възможност както за промяна на заключващата система, така и за добавяне на допълнителни заключващи механизми с цел повишаване сигурността. За интериорните врати, цената стартира от 690 лв.

ВИЗИЯ

Серията ВИЗИЯ е създадена за да задоволи нуждите от затваряне входните пространства на къщи и обществени сгради. Във вратите има интегриран стъклопакет, чрез който допълнително се осветява входното пространство от дневната светлина, като изпълнението му може да бъде съчетано с богата гама от декоративни стъкла. Металната част на крилото е допълнително усилена в зоните на остъкляване, което запазва сигурността на вътрешните пространства. Вратите се изпълняват с покритие от полиуретанова боя или различни фурнири, както и в комбинация от подходящ релеф, което ги прави изключително атрактивни. Цената на врата с включена касова брава с тристранно заключване и стъклопакет с прозрачни стъкла е 1190лв.

ПРЕМИУМ

ПРЕМИУМ серията е предназначена за затваряне входни пространства на къщи, като към вратите са прибавени допълнително надстройка, фиксирано или отваряемо крило. Всичките тези елементи, заедно или поотделно, включително с основното крило, образуват една обща композиция и е неразделна част от общата архитектура, придавайки на сградата завършен вид. Възможни са всякакви комбинации от частично или цялостно остъкляване в съчетание с подходящ релеф, както от цветове и фурнири за постигане на максимална архитектурна стойност. Поради специфичността на изделието, цените се договорят след предварително съгласуван проект.

 

Галерия

     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


ГЕКОНИ - София

ГЕКОНИ - София

0895 764 460 / 02 4 681 700

Дограма

София, ул.Цветна градина 72

info@gekoni.eu

ГЕКОНИ