Сладоледен салон Джелати ( Visit Website )

Качеството на нашия сладолед

С повече от 50 вкуса нашият италиански сладолед е здравословен и автентичен, с грижливо подбрани съставки и производствената технология от последно поколение...

Презентация

Сладоледен салон Джелати

С повече от 50 вкуса нашият италиански сладолед е здравословен и автентичен, с грижливо подбрани съставки и производствената технология от последно поколение.

 

Повече от 50 години традиция и иновация се сливат в едно, за да отличат марката Gelati, единствена по рода си. Днес тя е популярна в Италия и в цяла Европа.

 

Традицията се ражда в Северна Италия ( Тревизо и Белуно ), родното място на сладоледа. Нашият продукт е с домашен вкус по традиционна рецепта, но следи днешните предпочитания, които непрекъснато се променят.

 

В действителност всеки вкус се ражда от съюза между едно производство от последно поколение и традиция и високо качество на сладоледа MADE IN ITALY.

 

За да гарантираме най-високо качество на сладоледа, използваме само естествени продукти като мляко, сметана, яйчен жълтък, пресни плодове, не съдържат млечни деривати, така че да са подходящи за хора, страдащи от непоносимост към лактоза.

 

Асортиментът включва над 40 вкуса, като освен традиционните, предлагаме винаги и нови, съобразени с желанията на клиентите.

 

Нашите производствени и рецептурни умения ни позволяват да създаваме допълнителни вкусове, необходими за за доволяване на местните потребности.

 

Сладоледът се доставя директно от производствената база в Конеляно до джелатериите с марка Gelati, което гарантира постянно високо качество.

 

Галерия

Торта Тирамису

Торта Джандуя

Торта Арте

Сладоледена Пица

Мелба Боско

Млечен Шейк

Коктейл Монте Бианко

Коктейл Аранча

Гофрета Нутела

     
 

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Сладоледен салон Джелати -  София

Сладоледен салон Джелати - София

0885 822 666

Сладкарници

София, бул.Ситняково 48

Сладоледен салон Джелати