Георгиев Ауто ( Visit Website )

Ауди сервизи Пловдив Георгиев Ауто Георгиев Ауто
Георгиев Ауто

Възможностите на сервиза не се ограничават до леки и текущи ремонти - техническата база и наличието на подготвени специалисти и много документация позволяват извършването на всякакви комплексни ремонти...


Презентация

Георгиев Ауто Георгиев Ауто Георгиев Ауто Георгиев Ауто Георгиев Ауто

Георгиев Ауто

Георгиев Ауто

Автосервиз GEORGIEV AUTO има над 10 годишен опит в ремонта и поддръжката на автомобили от V.A.G. групата (VW, Audi, Skoda, Seat).

Възможностите на сервиза не се ограничават до леки и текущи ремонти - техническата база и наличието на подготвени специалисти и много документация позволяват извършването на всякакви комплексни ремонти.

В GEORGIEV AUTO вярваме, че автомобилите не са лукс, а необходимост и заслужават грижа и поддръжка с адекватно качество и цени.

Оборудване и техническа подготовка

GEORGIEV AUTO разполага с изчерпателна техническа информация и необходимата техника и софтуер за поддръжка. Техническата база включва собствени компютърни системи за диагностика. Екипът на GEORGIEV AUTO работи изключително и само със специализирани висококачествени инструменти и консумативи. За много от специфичните ремонти и операции се използват нестандартни инструменти и материали закупени директно от производителя на съответната марка автомобил.


Ауди сервизи Пловдив

 

Георгиев Ауто

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Георгиев Ауто - Пловдив

Георгиев Ауто - Пловдив

032 94 26 26

Пловдив, ул.Васил Левски 107

Георгиев Ауто

Георгиев Ауто