ГлосиДом

 • ГлосиДом

  ГлосиДом

  Разположено в непосредственото подножие на Пирин, на 5 километра от Разлог и 8 от Банско, с великолепна гледка към Рила и най-северозападните дялове на Родопите

 ГлосиДом

 ГлосиДом

ГлосиДом е независимо студио, разположено в апартаментния комплекс, част от който оперира под името „Аспен ризорт – голф, ски и спа“. Разположено в непосредственото подножие на Пирин, на 5 километра от Разлог и 8 от Банско, с великолепна гледка към Рила и най-северозападните дялове на Родопите, студиото Ви дава възможност едновременно да имате независимостта на самостоятелни наематели и да ползвате чудесните услуги, предоставяни от курорта.

То предлага настаняване на 2 легла (поставени едно до друго) и разтегателен диван (120х200 см), оборудван с всичко необходимо кухненски бокс (посуда, хладилник, печка с фурна, кана за   гореща вода, два вида кафеварки, тостер и др.), включено в наемната цена ползване на открит (сезонен) басейн с минерална вода, закрит отопляем басейн (с температура на водата 30 градуса), два вида сауна и финландска баня, оборудван фитнес  (само допълнителните процедури в СПА-центъра се заплащат).

В ски сезона наемателите ползват безплатна совалка (пътуваща по обявен на рецепцията график) до ски-лифта в Банско. По-малко от километър Ви дели от възможността да използвате голф-игрищата Ian Woosnam и  Pirin Pine в „Пирин голф&кънтри клуб“.

Ключовете за студиото се получават и предават на денонощна рецепция.

Цени:

Студиото предлага настаняване за минимум 2 нощувки (настаняване след 14:00 в деня на пристигане и отпътуване до 12:00 в деня на напускане) и „дълъг уикенд“ (настаняване след 18:00 в петък и отпътуване до 18:00 в неделя).

Наемна цена (за цялото студио, без никакви допълнителни такси), валидна до 15 октомври:

 • Дълъг уикенд – 89 лева;
 • Две нощувки – 99 лева;
 • Три нощувки – 129 лева;
 • Четири нощувки – 159 лева;
 • Пет нощувки – 184 лева.

Галерия

Карта