Джи Ен Си Транс ЕООД

  • Джи Ен Си Транс ЕООД

    Джи Ен Си Транс ЕООД

    Нашите транспортни средства ще Ви предложат комфорт с добре поддържаните си салони снабдени с климатици и телевизори, както и сигурност на пътя

 

Туроператори Ямбол

Джи Ен Си Транс ЕООД е фирма с малко история, но с богат опит. Фирмата е основана през 2014 г., но собственикът Генчо Мирчев има стаж над 20 години в транспортният бизнес. Въпреки младостта си нашия автопарк разполага с два 50- местни автобуса с марка SETRA и десет 20-местни микробуса с марка Мерцедес.

Въпреки голямата конкуренция в района, Джи Ен Си Транс ЕООД се развива и расте с бързи темпове. Влагат се средства за закупуването на нови ПТС, с висок клас двигатели - намаляващи отделянето на вредни емисии в околната среда, както и висок клас на комфорт за пътуващите. Обслужваме автобусни линии от областната и републиканска транспортна мрежа. Извършваме специализирани превози, както и случайни в страната и чужбина.

Нашите транспортни средства ще Ви предложат комфорт с добре поддържаните си салони снабдени с климатици и телевизори, както и сигурност на пътя. Шофьорите ни са високо квалифицирани, любезни и отзивчиви.

Екипът на Джи Ен Си Транс ЕООД ЕООД държи на своите клиенти и се стреми да удовлетворява нуждите и желанията им.


НИЕ СЛЕДВАМЕ ВАШИТЕ МЕЧТИ - ОТГОВОРНО, КОРЕКТНО И БЕЗРЕЗЕРВНО!