Годжи Бери

  • Годжи Бери

    Годжи Бери

    Използваните торове и подобрители на почвата са специално за биологично производство, одобрени с Регламент (ЕИО) 2092 (чл.3, пар.1), както и Регламент (ЕИО) 834/2007.

 

Годжи Бери

Предлаганото Годжи Бери се отглежда в екологично малко домашно стопанство,водени от правилото, че най-полезната билка за теб е: "тази която е расла в земята на която си роден".

Използваните торове и подобрители на почвата са специално за биологично производство, одобрени с Регламент (ЕИО) 2092 (чл.3, пар.1), както и Регламент (ЕИО) 834/2007.

Листната маса и плодът не са третирани с препарати за растителна защита. Плодът съответства на изискванията за екологично чист биопродукт.

Здравословно

ГОДЖИ БЕРИ - реколта 2015; произход: България.

Замразен продукт; съхранение:-1º/-5ºC Опаковка - E 200гр. нето. Цена 10 лв. Най-добър до 31.12.2016г.

Регистриран земеделски производител - УИНЗП 223818. Сертификат за съответствие и качество.

ПРОДАЖБИ САМО ЗА г.СОФИЯ!

Основната функция на ГОДЖИ БЕРИ е прочистване на организма от токсини и тежки метали, снабдявайки го с необходимите биологично активни вещества, въвеждайки го в режим на самоизцеление. ГОДЖИ БЕРИ синтезира в себе си огромни количества  витамини, минерали, антиоксиданти, полизахариди, аминокиселини, ензи­ми, ненаситени мастни киселини, включително жизненоважните Омега-3 и Омега-6.

Според китайската медицина и хранолечение ГОДЖИ БЕРИ е тоник за кръвта и енергията и помага на организма да се пребори със следните състояния: недостиг на енергия и кръв (слабо оросяване), умора, главоболие, диабет, шум в ушите, хроничен хепатит, безсъние, бъбречна недостатъчност, остеопороза (в начален стадий), слабо зрение, отпадналост, високо кръвно налягане, повишен холистерол, анемия, слаба имунна система, ракови болести – изчистване на организма след химио- и лъчетерапия.

Необходимо е да се знае, че ГОДЖИ БЕРИ е от семейство Картофови и затова при хора, които имат непоносимост към картофи, домати и чушки е възможно състояние на дискомфорт – подуване на стомаха и газове.

Начин на терапия: 20-30 плодчета на ден – сутрин на гладно. Продължителност на терапията – минимум 3 месеца при приемане на пресни  или прясно замразени плодове. Терапията може да продължи и целогодишно или до  окончателното решаване на проблема.Няма опасност от пренасищане на организма.

Начина на съхранение: при минусова температура.

Анализите, направени в МА-София, показват, че лечебните качества на плода напълно се запазват и след дванадесетия месец.Тази фирма е регистрирана на следните места: